Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dattebayo..! Default ending varmış, dediğim gibi bana yeter şimdilik daha önce hiç Souls bitirmedim. Sonra yine oynayabilirim dlc falan var hem.
Sararsa zaten sen kendin koşarsın bunların peşinde. Ben bu şekilde hatim etmeni tavsiye ederim sadece oynanıştan ibaret oyunlar değiller çünkü lore'u ve o atmosferi doya doya içine çekmek lazım. Kolay gele şimdiden keyifli ölmeler.

Xbox nerdeyse çok büyük bi hatayla daha yeni nesli başlamadan kaybediyordu yine :D deliler xbox live gold fiyatını ikiye katlıyordu baya tepki gelince vazgeçmiş anladığım kadarıyla.

Xbox nerdeyse çok büyük bi hatayla daha yeni nesli başlamadan kaybediyordu yine :D deliler xbox live gold fiyatını ikiye katlıyordu baya tepki gelince vazgeçmiş anladığım kadarıyla.
Karardan vazgeçerler diye yazmamıştım çünkü eğer vazgeçmeselerdi zaten kaybettikleri yarıştan tamamen diskalifiye olurlardı.
Fiyatı iki katına çıkarmak nedir ya:/

Microsoft game pass ile milleti çekmeye çalışıyor derken adamlar xbox kullanıcıların sabrını sınıyormuş :D

Küçükken oynadığımız bir Mario oyunu vardı, ilk bölüm veya 2. bölüm sonunda çok uzun bir atlayış vardı böyle ctrlli bir kombinasyonla atladığımız. Geçen sene kısa süreliğine aramıştım da bulamamıştım, bilen varsa bana söyleyebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık