Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet galiba sırf katana kullanılıyor diye sevmedi onu. Tek bir ağızla kombat Allah gibi oldu diyorlar sonrası yok.
Başka bişey yok ki. Kombatı DS’ye kıyasla geliştirmişler. Ama 1 silah olunca erkenden sıkıldı çoğu kişi.
Dark souls ve bloodborne’a 300-500 saat gömüyor o kadar övenler. Ama sekiro’nun kombatını daha çok beğenseler bile 40-50 saatte sıkılıyorlar. 1 silahla anca o kadar oynanıyor. Ben az daha fazla oynadım ama ben beğendiğim çoğu oyunu fazla oynarım o benim anormalliğim.

Ben nioh’ta ve nioh 2’de toplam 500+ saat katanayla oynamışımdır. Ama o oyunda aynı anda 10’larca skill’im ve 3 ayrı hızlı kombom, 3 ayrı ağır kombom var. Deflect sistemi sekiro kadar akıcı ve şahane olmasa da sıkmıyor o yüzden.

Ben dark souls 3’ten çok daha fazla sevdim sekiro’yu. Ama Ds 3’ü sekiro’dan 3-4 kat fazla oynadım. Bir sürü build ve döviş tarzı vardı. BB’de zaten her silahın dövüş tarzı farklı.

@Dattebayo..! Dark Souls 3 oynuyorum bu aralar Pontiff'e sövmekle meşgulüm.
Düşünüldüğü kadar zor değil o biraz konsantre ol gömer geçersin. Çok sıkıntı yaşıyorsan da pyromancer build her türlü akar bu oyunda. Olmadı dex gidersin. Ds3'de NG+7'deyim zevkine sürekli farklı stillerle oynuyorum. En son ölümüne str build yapmışım çift el 99 str var. Ama işte bu benim en kötü olduğum oynayış tarzı her ne kadar güle oynaya twin princese kadar gelmiş olsam da bunlar ağlattı beni geçen. Alışık olmadığım bir tarzla geçmek zor olacak ama vakit öldürüyoruz en azından. Tabi işin kötüsü şu sülüklü anadan statları sıfırlama hakkımı bitirmişim bu oynaşımda, gt gibi kalmış oldum biraz.

Düşünüldüğü kadar zor değil o biraz konsantre ol gömer geçersin. Çok sıkıntı yaşıyorsan da pyromancer build her türlü akar bu oyunda. Olmadı dex gidersin. Ds3'de NG+7'deyim zevkine sürekli farklı stillerle oynuyorum. En son ölümüne str build yapmışım çift el 99 str var. Ama işte bu benim en kötü olduğum oynayış tarzı her ne kadar güle oynaya twin princese kadar gelmiş olsam da bunlar ağlattı beni geçen. Alışık olmadığım bir tarzla geçmek zor olacak ama vakit öldürüyoruz en azından. Tabi işin kötüsü şu sülüklü anadan statları sıfırlama hakkımı bitirmişim bu oynaşımda, gt gibi kalmış oldum biraz.
Zuhahahaha str kaldın demek. Bence sınırlı olması çok saçma.

Dex gidiyorum, birkaç kere karşılaştık dövdü şimdilik önümüzdeki maçlara bakacağız. NG+7 he bizim siteden bu oyunu seven çok galiba, ben oyunu bitireyim bana yeter şimdilik. Sıfırlama olayı ise sınırlı maalesef dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık