Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Historia @Starrk Shadow of Mordor'u 2 saat kadar oynadım, epey hoşuma gitti. 10 küsür orkun arasına girip blokla/vur taktiği ile dövüşmek çok keyifli :D Bu konunun müdavimleri olarak oyunla ilgili taktik ve tavsiyelerinize açığım. Özel olarak da; "ben ölünce kaptan orklarla ilgili bir şeyler oluyor ama çözemedim, ne oluyor?", "harita orklarla kaynıyor, görev yerine ulaşmak hep sıkıntı. Herhangi bir tavsiyeniz var mı bu noktada?" ve "herhangi bir orku veya kaptan orku kendi tarafıma çekip adamım yapabiliyor muyum?" sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler ?
Mordor'a başlayıp sevdiysen ne güzel, o zaman direkt War'a geçmene gerek yok. Onu mordur'u bitirdikten sonra oynarsın hem sevdiğin iki oyun oynamış olursun.

Evet istediğin orku adamın yapabiliyorsun ama dostum yeni başladıysan şunlara dikkat etmeni öneririm:

Her şeyden önce ana görevleri birkaç saat oynamanı tavsiye ederim. Bunun nedeni, yeni güçlerin kilidini açmanın ve başlangıçta Nemesis sistemini öğrenmek ve oyunda tam olarak ne yaptığını bilmenden emin olman için önemli. Zaten bir noktadan sonra istediğini yapmakta özgür olacaksın.

Sauron'un ordusundaki kaptanlar yenildiklerinde rünler düşürüyor. Bu rünler, sana ek avantajlar ve güçler sağlamak için silahında kullanabilirsin. Bununla birlikte, rünlerde çok fazla çeşitlilik yok, bu da her tür rünü oynadıkça birden çok kez bulacağın anlamına geliyor. Mesela atıyorum seviye 17 saldırı gücü rünün varsa, artık seviye 10 saldırı gücü rününe ihtiyacın yok demektir. Rün ekranından artık ihtiyaç duymadığın rünleri satabilir ve aldığın parayı sana çok daha fazla fayda sağlayacak yükseltmeleri satın almak için kullanabilirsin.

Harita orklarla kaynıyor ne yapmalıyım sorusuna gelirsek Mordor büyük bir yer ve düşman birlikleriyle dolu. Ancak bu, Frodo ve Sam gibi hareket etmen ve uzakta biri belirdiğinde her zaman hemen gizlice girip saklanman gerektiği anlamına gelmiyor tabiki :D . Görevlerde dikkatle hareket etmek her zaman daha iyidir ama sadece A noktasından B noktasına gidiyorsan, çevren için hiç endişelenmeden en yüksek hızda koşabilirsin zaten düşmanlar seni fazla takip etmeyecektir.

Bir diğer nokta rakibi yenemediğinde fazla zorlama çünkü sen her öldüğünde geri doğuyorsun ama her dövüşte rakibin de güçleniyor o yüzden baktın olmuyor bırak, ekipmanını biraz daha geliştirdikten sonra bir daha denersin.

Ps5 6bin civarı olur demiştim aylar önce, ekran kartı almaya niyetlenen adamlara yeni nesil konsolları bekleyin dedim. Oyun fiyatlarından giren çok sağlam girecek gene de konsol fiyatına toplanabilecek pc ile bir nesil geçirmenin de imkanı yok.

Oh be. Beni de şaşırttılar ama bi umut bekliyordum.

Bari 8200 duyurulunca o fiyata satılsa. Media markt’ta bile 12.000’e görmüştüm.

Bilgisayar konusunu bulamadım. Kendime yeni monitör bakıyorum ve HDR 10 ve Hdr 400 gibi kavramlar karşıma çıktı. Hangisi daha iyidir veya durum nedir?
Daha net olması bakımından:

Bu ikisi arasındaki fark nedir? Yüzde 90 aynı ürünler bir tık farklılar birbirinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık