Yav niye normal bir şekilde sohbet etmek yerine kestirip attın?
Kestirip atmak değil reis ya, zaten oyunun tabiatını sevmediğin için fazla kurcalama diye öyle dedim.
Bazı oyunlar tamamen hikaye odaklıdır ve yaşanacaklara odak verir. Yani sen oyuncu olarak sadece karar verirsin ve karakteri ileri geri hareket ettirirsin. Ama yinede bu oyunlar bir zaman sonra sanki her şeyi sen yapmışsın gibi hissettirir çünkü kararlar sonucu çıkan etkiler böyle bir düşünceye sebebiyet veriyor.
Diş fırçalama olayı olsun duş alma olayı olsun bunlar tamamen alt metni oluşturan unsurlar yani oyunun sonunda duş ve diş fırçalamayı hatırlamazsın ama karaktere olan yakınlığın veya bakış açının değişmesine sebebiyet verebilir sen bunun farkında olmasan bile.
Bu oyunu göstersem oyunun yüzüne tükürecek arkadaşlarım da var, Bu oyunu deli gibi sevip Youtube’dan izleyip bitirmiş arkadaşlarım da var.
Sen bana göre oyun öner dediğin için ve ben sende bu yönde bir hava aldığım için bu oyunları önerdim.
Yanılan benim yani senlik bir durum yok canısı.
Hani şunlar olsun bunlar olsun dediğin bir oyun varsa ona göre de önerebilirim her zaman yardımcı olurum sana.