Çocuğa yemek vermedim, ödevini de yaptırmadım. Oh. safkişalfasfsaTam benlik. Başrolünün sen olduğu film. : )) Bazı angaryalar insana gereksiz geliyor ama onlarda önemli olabiliyor oyunda.
Çocuğa yemek vermedim, ödevini de yaptırmadım. Oh. safkişalfasfsaTam benlik. Başrolünün sen olduğu film. : )) Bazı angaryalar insana gereksiz geliyor ama onlarda önemli olabiliyor oyunda.
Bak ne güzel işte yönetmen sensinEn son çocuğa yemek yapıp, ayıcığını veriyordum, o bölüm bitince kapattım. Oyun değil ki bu reis. Atlayamadığın bir film.
Spoiler:
Hocam sen hangi karakterin hikayesini ilgi çekici buldun. Beni devrimden ziyade Kara'nın hikayesi daha etkiledi. Daha gerçekçi ve dokunaklıydı. Basit karalarda bile çok düşünüyordum. Müziğinin de etkisi oldu. Kara'nın müziğini çok sevdim.
Bak ne güzel işte yönetmen sensin
Dediğin gibi devrim benim de hiç ilgimi çekmedi.
Benim favorilerim Connor ve Kara’nın hikayeleriydi. Connor ve Hank arasındaki ilişki benim acayip hoşuma gitmişti.
Ha duygu olarak Kara derim tabikide küçük çocuğu kurtaramadım:/
Müzikler genel olarak çok iyiydi ya mesela Kara ve çocukla yağmurun altında yatacak yer ararken aynı zamanda yakalanma korkusuyla gerilim yaşatıyordu müzikler. Hüzün duygusu veriyordu oyuncuya.
Aşırı sıkıcı yav. Hiçbir değeri yok bir saate yapılan herhangi bir şeyin.Bak ne güzel işte yönetmen sensin
Bu oyunların başı biraz durgun oluyor ama hiç sarmadıysa Beyond: Two Souls’a geç istersen o da sarmazsa bu tür oyunlar sana göre değilmiş demekki:/Aşırı sıkıcı yav. Hiçbir değeri yok bir saate yapılan herhangi bir şeyin.
Kontrollerini de sevmedim bu arada.Bu oyunların başı biraz durgun oluyor ama hiç sarmadıysa Beyond: Two Souls’a geç istersen o da sarmazsa bu tür oyunlar sana göre değilmiş demekki:/
Film desen değil oyun desen değil gerçekten herkesin zevk alabileceği bir tür değil o ya. Ben mesela sevebileceğimi düşünmüyorum o tarz bir oyunuKontrollerini de sevmedim bu arada.
Sil lan oyunu jsksksks sanki kontrol varda kontrolü beğenmedim diyor skmssıkdnKontrollerini de sevmedim bu arada.
Ben de sevemem. Yani günlük hayatta dişimi fırçalamaya eriniyorum. Oyun bana dişimi fırçalattırıyor. Çok değişik iş. Bunaldım oynarken.Film desen değil oyun desen değil gerçekten herkesin zevk alabileceği bir tür değil o ya. Ben mesela sevebileceğimi düşünmüyorum o tarz bir oyunu
Yürümesi bile dert. Evin içinde kapıdan çıktığında mala bağlıyor. Bir ara sadece w tuşuyla bir dışarı çıkıyor, bir içeri giriyordum. sakşifsafas Oğlum film önerisi yapaydın da izleseydik, bu nedir? asfkşliafasSil lan oyunu jsksksks sanki kontrol varda kontrolü beğenmedim diyor skmssıkdn