Eyvallah kızla oynarım öyleyse saatlerce pişik gibi koşan elemanı izleyemem. MHW bende oyuncuyu çok fazla multiye zorlayan solo oynayanlar için pek adil olmayan bir sistemi olan oyun izlenimi bıraktı, oynamadığım için bilmiyorum olayını böyle zannettiğim için o mevzuyu yazdım yoksa tek tabanca takılmak benim olayımdır zaten milletin salça olmasını pek sevmem. Oyun solo da akıp gidiyorsa candır.
Multi’ye zorlama durumu şöyle:
Koca oyunda toplam 4-5 tane event canavarı var. Çıktıkları zaman için en güzel itemler onlarda oluyordu. Bunlar ilk çıktığında o zaman sahip olduğumuz ekipmanlar için fazla güçlüydü.
Normalde oyun diğer canavarların canını falan ayarlıyor kaç kişi varsa. Atıyorum solo’da 5000 ise 4 kişiye karşı 10.000 falan. Ama o event yaratıkları değişmiyor yani direk multi’de yeneceğini düşünmüşler solo’ya ayarlanmıyor.
ben o zamanlar düzgün internet olmadığından mecbur kaldım ve ikisini kestim tek başıma. Son çıkanları ise zevkine solo aldım. Bu sitede kesen başkaları da var bildiğim kadarıyla. Zorlansan da mümkündü yani.
Şuan onların hepsini solo yenebilirsin. İceborne (dlc) silahları fazlasıyla yetiyor. Biz dlc’den önce bile solo kesmiştik zorlansak da. Artık herkesin yapabileceği bişeydir.
Tabi bana sorarsan o canavarlar multi’de daha zevkli. Ama geri kalan 60+ canavar eğer arkadaşınla değilsen solo daha zevkli derim.
Multi’de daha çabuk mu keseriz dersen o sana ve kullandığın silaha bağlı. Ben counter silahları kullandığım için bırak başka oyuncuyu yanımda gezen kedi bile bana zarar veriyor düşmanın yapay zekasıyla oynadığı için. Kendi başımayken 3-4 dk’da kesiyorsam multi’de 8 dk falan oluyor.