Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkalarıyla çalgı çalmak ve eğlenmek güzel oluyor ama onlara da zerre güvenim kalmadı. Geçen bir erkek ve kız arkadaşla oynuyoruz iki kişi geldi bizim gemiye ingilizce şarkı söylüyorlar neyse bunlar baya bizim gemide kaldılar sonra görev yapmak istedik işte guys can you go, please leave falan diyoruz sonra bunlar şarkı söylüyoruz ayağına kız arkadaşa sövmeye başlamasın mı. Baya iğrenç laflar ama. Benim diğer arkadaş ve kız arkadaş anlamadılar tabi şarkı söylediklerini sanıyorlar. Neyse benim de Sanji’liğim tuttu tepem attı çektim silahı birincisine headshot’u yapıştırdım.
Arkadaşa da diğerini indirmesini söyledim onu da indirdik. Sonra gemilerini lootlayıp batırdık.
Bazıları iyi gibi görünüp cidden böyle iğrenç çıkabiliyor. Neyse biz bunları öldürünce çıldırdılar tabi oyun boyunca bizi takip ettiler dkdkdkd
Erkek ya erkek, sen de ne cevherler varmış birader. Şövalye misin nesin :sapkali:

Oyunun adı Sea of thieves.
Korsancılık oyunu. Adalara çıkıp görev yapıyorsun, başkalarıyla denizde savaşıp eşyalarını çalabiliyorsun bayağı yapılabilecek şeyler var oyunda.

Tabi bu fragman 2 yıl önce çıkmıştı baya yeni şeyler geldi oyuna.
Level falan var mı oyunda yoksa item kalitesine falan mı bakıyor.Yeni dünyaya yeni girmiş çaylak gibi olmayalım.

Level falan var mı oyunda yoksa item kalitesine falan mı bakıyor.Yeni dünyaya yeni girmiş çaylak gibi olmayalım.
Tek bir level yok her şeyin ayrı bir leveli var. Oyunun içi çok çeşitli yani oynaya oynaya çözüyor insan. Level atladıkça daha güzel görevler çıkıyor karşına.
Oyunun ana amaçlarından birisi lootlayıp satmak. Fakat lootunu nasıl yapacağın sana kalmış. Başka gemilere mi saldırırsın veya hazine mi ararsın, kraken veya megadolon mu kesersin sana kalmış. Mesela çay sattığın zaman farklı bir alan level atlıyor, gümüş bardak sattığın zaman farklı bir alan level atlıyor.

İtem kalitesi sadece lootta var. Topladığın lootu karakterine takamıyorsun sadece geçici süreliğine kullanma amaçlı veya satma amaçlı loot yapılıyor. Herkesle aynı silahlara sahipsin ek olarak kazandığın parayla gemine, karakterini, silahlarını , eşyalarını dizayn edebiliyorsun.
2 kişi oynarsan sana küçük bir gemi öneriyor. 3 kişi oynarsan daha büyüğünü.
4 kişiyle de Kalyon sürmeni öneriyor.
Tek başına ve iki kişi girip de Kalyon alabilirsin ama gemi çok büyük yani hem çapayı kaldırıp hem yelkenleri ayarlayıp hem gemiyi yönlendirmek hem savaşamayacağınıza göre sayınıza göre gemi boyutu seçmeniz daha iyidir.

Kız ve erkeğin hikayesi aynı. Diyaloglar dahil her şey aynı. Seslendirenlerin ses tonundan biraz kişiliklerde farklılık hissediliyor bazen o kadar.
Erkeğin şivesi aşırı abartılı. Oyundan soğutabiliyor. Bazı yerlerde erkek daha iyi olsa da genel olarak dikkat dağıtıyor konuşma şekli.
ben kızla başlayıp bitirdim, erkekle 15 saat falan oynadım. Erkeğin tipi daha çok hoşuma gitti kızın ise sesi. Bi de erkek karakter biraz komik koşuyor.
_______

MHW’yi solo oynamaktan çok korkma. Ben ilk 600-700 saati solo oynadım ondan sonra da çok az girdim multiplayer’a.
arkadaşlarınla değilsen solo daha zevkli bence.
Eyvallah kızla oynarım öyleyse saatlerce pişik gibi koşan elemanı izleyemem. MHW bende oyuncuyu çok fazla multiye zorlayan solo oynayanlar için pek adil olmayan bir sistemi olan oyun izlenimi bıraktı, oynamadığım için bilmiyorum olayını böyle zannettiğim için o mevzuyu yazdım yoksa tek tabanca takılmak benim olayımdır zaten milletin salça olmasını pek sevmem. Oyun solo da akıp gidiyorsa candır.

Eyvallah kızla oynarım öyleyse saatlerce pişik gibi koşan elemanı izleyemem. MHW bende oyuncuyu çok fazla multiye zorlayan solo oynayanlar için pek adil olmayan bir sistemi olan oyun izlenimi bıraktı, oynamadığım için bilmiyorum olayını böyle zannettiğim için o mevzuyu yazdım yoksa tek tabanca takılmak benim olayımdır zaten milletin salça olmasını pek sevmem. Oyun solo da akıp gidiyorsa candır.
Kesinlikle Kassandra al.
Alexios’u alıp suyun altına gir nedenini anlayacaksın.

Multi’ye zorlama durumu şöyle:

Koca oyunda toplam 4-5 tane event canavarı var. Çıktıkları zaman için en güzel itemler onlarda oluyordu. Bunlar ilk çıktığında o zaman sahip olduğumuz ekipmanlar için fazla güçlüydü.

Normalde oyun diğer canavarların canını falan ayarlıyor kaç kişi varsa. Atıyorum solo’da 5000 ise 4 kişiye karşı 10.000 falan. Ama o event yaratıkları değişmiyor yani direk multi’de yeneceğini düşünmüşler solo’ya ayarlanmıyor.

ben o zamanlar düzgün internet olmadığından mecbur kaldım ve ikisini kestim tek başıma. Son çıkanları ise zevkine solo aldım. Bu sitede kesen başkaları da var bildiğim kadarıyla. Zorlansan da mümkündü yani.

Şuan onların hepsini solo yenebilirsin. İceborne (dlc) silahları fazlasıyla yetiyor. Biz dlc’den önce bile solo kesmiştik zorlansak da. Artık herkesin yapabileceği bişeydir.

Tabi bana sorarsan o canavarlar multi’de daha zevkli. Ama geri kalan 60+ canavar eğer arkadaşınla değilsen solo daha zevkli derim.

Multi’de daha çabuk mu keseriz dersen o sana ve kullandığın silaha bağlı. Ben counter silahları kullandığım için bırak başka oyuncuyu yanımda gezen kedi bile bana zarar veriyor düşmanın yapay zekasıyla oynadığı için. Kendi başımayken 3-4 dk’da kesiyorsam multi’de 8 dk falan oluyor.

PC'de oynayacaksan beraber oynayabilirim Datte, PS'de oynuyorsan da sorularını cevaplayarak yardımcı olabiliriz. Oyun alışması zor bir oyun ama senin gibi soul oyunlarını oynamış biri halleder diye düşünüyorum. Alıştıktan sonra solosu ayrı multisi ayrı keyifli oluyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık