Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iron Pineapple çok sevdiğim bir souls YouTuberı, demon souls almaya değer mi diye video atmış. Türkiye'de oyunun fiyatı 610 TL, Iron Pineapple da 570 dolar diyip duruyor. Türkiye fiyatının bende bıraktığı etki + yeni uyandığımdan dolayı ben oyundan bahsediyor sanıyorum halbuki adam oyun + ps5 alınır mı diye konuşuyormuş. Ulan adamlar oyun + ps5 + ikinci bir ps5 kolunu bizim sadece oyunu aldığımız fiyattan ucuza alıyor. Sinirlerim bozuldu fjsbfjwbxh
Tadı nasıl acaba?

Takasladığım oyunlar düne kadar gelmeyince hafta sonundan ümidi kesmiş yarını bekler olmuştum ama bugün teslim ettiler lan. Kargo şirketlerinin pazar günü çalıştığını bilmiyordum başlarında Orochi var herhalde elemanların. Odyssey ve MHW aldım MHW biraz daha emmeli gömmeli bir oyun olduğu için ona sonra gireceğim ama Odyssey'de de kiminle oyunu oynayacağım konusunda kararsızım. Erkek karakterin hikayesinin biraz daha ilgi çekici olduğunu düşünüyorum öyle bir izlenim aldım oyundan ama eleman pişik olmuş gibi koşuyor anasını satayım.
Kız ve erkeğin hikayesi aynı. Diyaloglar dahil her şey aynı. Seslendirenlerin ses tonundan biraz kişiliklerde farklılık hissediliyor bazen o kadar.
Erkeğin şivesi aşırı abartılı. Oyundan soğutabiliyor. Bazı yerlerde erkek daha iyi olsa da genel olarak dikkat dağıtıyor konuşma şekli.
ben kızla başlayıp bitirdim, erkekle 15 saat falan oynadım. Erkeğin tipi daha çok hoşuma gitti kızın ise sesi. Bi de erkek karakter biraz komik koşuyor.
_______

MHW’yi solo oynamaktan çok korkma. Ben ilk 600-700 saati solo oynadım ondan sonra da çok az girdim multiplayer’a.
arkadaşlarınla değilsen solo daha zevkli bence.

Iron Pineapple çok sevdiğim bir souls YouTuberı, demon souls almaya değer mi diye video atmış. Türkiye'de oyunun fiyatı 610 TL, Iron Pineapple da 570 dolar diyip duruyor. Türkiye fiyatının bende bıraktığı etki + yeni uyandığımdan dolayı ben oyundan bahsediyor sanıyorum halbuki adam oyun + ps5 alınır mı diye konuşuyormuş. Ulan adamlar oyun + ps5 + ikinci bir ps5 kolunu bizim sadece oyunu aldığımız fiyattan ucuza alıyor. Sinirlerim bozuldu fjsbfjwbxh
İşin acı kısmı, Konsollar aslında, oyun bilgisayarı alamayan bireyler için sadece oyun oynamak amacıyla ekonomik düzeyde üretime sunulmuştur.
Daha acı kısım bu konsolu evine alsan bile içinde oyun bile bulunamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık