Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ratchet & Clank bitirdim.

Bu tarz oyunları pek oynamıyorum ama türünün beğenilen bir serisi olduğu için ve köklü olduğu için merak ettim.

Öncelikle şunu belirteyim oyunun pek bir olayı yok. Yani basit bir hikayesi ve Gameplay’i var.
Daha çok chill bir oyun.
Disney tarzı animasyon filmleri sevenlerin hoşuna gidebilir.

Oynarken eğlendim ama harika da diyemem.
İyi ve orta arası diyebilirim sadece.

Beğenmediğim yönleri hikayesi ve konuşmalar biraz basite kaçıyordu ve bu tarz oyunların kaliteli şakalarla süslenmesini isterdim.
Şakalar var ama meh.
Ana karakter Ratchet’de pek hoşuma gitti diyemem. Daha renkli bir kişiliği olabilirdi çok düz kalmış.
İkinci ana karakter Clank ise baya hoşuma gitti. Sarkastik şakalara baya yakışan bir karakter ama maalesef potansiyelini kullanmadılar.

Beğendiğim kısımlar ise baya çeşitli silahlar ediniyorsunuz ve böylelikle oynanış da sıkmıyor.
Bolca güzel gezegen geziyorsunuz ve oyunun dizaynı çok hoş.

Gezegenlerin birkaçı

Oyuna başlamamın bir diğer nedeni Ps5 için çıkacak olan Ratchet & Clank: Rifts Apart.

Oyunun tanıtımı çok hoşuma gitmişti ve dolayısıyla seriye karşı merak uyandırmıştı.

Malum oyun alacak durumumuz kalmadı, torrent olayına vicdan kısmından dolayı çok giremedim. Ne yapayım ne edeyim derken cinsellik içeren adult oyunlara yöneldim. Adamlar baya baya hikayeli falan götürüyo işi. Eskisi gibi pat put tıklamaktan ziyade baya interaktif oyunlar çıkmış. Hikaye ve oyunun sonu seçimlerine göre ilerliyor. Öyle 1-2 farklı sahne değil, çok fazla sonları olan oyunlar var. Hepsi için gerçekten çok fazla emek harcanmış. Beleş olması da ayrı bir güzel tabi.
İlgilenen olursa özelden oyun tavsiye edebilirim. :byee:
Ne okudum ben ahahaha. HElaaaaal.

Bu shovel knight niye bu kadar pahalı anlamadım ben. O klasmandaki oyunlar genelde 25-30 arası falan oluyor bu 61 lira. Ulan bir de 8bitin ve platformun bütün uyuz öğeleri de içinde hazır. Hollow knight silksong belki 50 liraya çıkacak şu oyun çıkalı 6 sene olmuş hala bu fiyatta şaka gibi resmen

Shadow of War'ı 1 saat falan oynadım herhalde. Arkadaş batmanvari combat sistemi beni sarmıyor. Oyunda pek bir atmosfer yok zaten olayı oynanışıyla kendine bağlamak ama işte orada sıkıntı oldumu onu da yapamıyor. Güzel kardeşlerim niye böyle yapıyorsunuz lan combatı karizmatik animasyonları izleme şerefine erişene kadar belli başlı tuşlara bastırıyorsunuz bana sonra ben aksiyonu izliyorum sonra gene aynı muhabbet. Bu monotonluk bu ezbercilik bu kısıtlanmışlık zevk vermiyor be kardeşim. Oyun eminim ilerledikçe zibilyon tane skill açılıp çok daha çeşitli bir hale geliyordur ama mekaniği aynı yani sıkıntı mekaniğin kendisinde. Devam ederim ama nereye kadar bilmiyorum benlik değilmiş.

Nintendo’da güncel konsol satış sayısını açıkladı.

2020 son çeyrek güncel durum:

Ps4 - 113 milyon

Nintendo Switch - 68 milyon

Xbox One - 48 milyon

Nintendo Mart ayına kadar 24 milyon adet daha satmayı hedefliyor.
Adamlar uçuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık