Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Rx 5500 XT serisini vatanımı korur gibi korurum ulan.Ben bu kadar kalite performans bütçe ekran kartı görmedim.4GB ile 8gb arasında neredeyse 3-4 fps var sadece.
Nvidia 1660s'nin çıkış tarihindeki driverları çok iyiydi.AMD zaten driver çukurunda yüzer genelde ekran kartları.Şu an AMD ekran kartlarının driverlarında sıkıntı yok ki Nvidia önerenlerin hepsi driver için öneriyor ama şu an amd'de öyle bir sıkıntı yok rx xt serisinde.
https://www.hardwaretimes.com/nvidia-gtx-1650-super-vs-amd-rx-5500-xt-which-one-should-you-buy/
Şuna bakmanı öneririm @kuroashi.no.sanji1993

Fiyatı fazla kurcalamayıp yeni nesil performansı açısından bakacak olursak AMD şu anlık Nividia’ya küçük bir tokat atmış durumda.

Nedenini soracak olursanız küçük bir örnek:

Yaklaşık bir hafta sonra çıkacak olan Ps5 ve Epic Games exclusive oyunu Godfall’ın 4k ultra ayarlarını RTX 3080 bile çalıştıramayacak.
Çünkü Godfall 4K Ultra ayarlarda 12GB bellek istiyor ve 3080 sadece(!) 10GB belleğe sahip.

3080’nin rakibi AMD Rx 6800XT ise 16GB belleğe sahip. İki ekren kartının oyunlarda o kadar performans farkı yok ama Nvidia’nın amiral kartı şimdiden bir oyunu dibine kadar çalıştıramıyorsa bu büyük bir dezavantaj.

Lakin bunun tamamen Nvidia’nın satış politikası olduğunu düşünüyorum çünkü çoğu kişi gaza gelip 3000 serisini aldı.
Asıl beklenmesi gereken Nvidia’nın 3000Ti serisidir. 3080Ti’nin 20-24Gb ekran belleği olacak söyleniyor.

Rx 5500 XT serisini vatanımı korur gibi korurum ulan.Ben bu kadar kalite performans bütçe ekran kartı görmedim.4GB ile 8gb arasında neredeyse 3-4 fps var sadece.
Nvidia 1660s'nin çıkış tarihindeki driverları çok iyiydi.AMD zaten driver çukurunda yüzer genelde ekran kartları.Şu an AMD ekran kartlarının driverlarında sıkıntı yok ki Nvidia önerenlerin hepsi driver için öneriyor ama şu an amd'de öyle bir sıkıntı yok rx xt serisinde.
https://www.hardwaretimes.com/nvidia-gtx-1650-super-vs-amd-rx-5500-xt-which-one-should-you-buy/
Şuna bakmanı öneririm @kuroashi.no.sanji1993
5700 düşünüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık