Döndüm ama şu ders açığımı kapatmam lazım biraz.Sen döndün mü ne zaman gelcen dcye
Döndüm ama şu ders açığımı kapatmam lazım biraz.Sen döndün mü ne zaman gelcen dcye
Olum sen değil misin 900 level adamlara kendimi taşıttım diyen lsdfjşlsdfjFodderları önce kesiyorsun sen onları ne sayacam la. Alatreon Behemoth Fatalis, oyunun en sağlam 3 yarattığını senden önce kesmişim. Fodderlarla ne uğraşacam cjsbfhabxb
Hayır? 10 kere solo kestikten sonra geldiler kestik. Solo kestin mi sen o yaratığı bozuk switch axe olmadan? Ben hem cb hem db ile kestim. E bir zahmet farm yaparken arada da biri gelip taşısın fjsnfbsbOlum sen değil misin 900 level adamlara kendimi taşıttım diyen lsdfjşlsdfj
Switchaxe ile 1 kere kesmedim desem? sdlfjşlsjdfHayır? 10 kere solo kestikten sonra geldiler kestik. Solo kestin mi sen o yaratığı bozuk switch axe olmadan? Ben hem cb hem db ile kestim. E bir zahmet farm yaparken arada da biri gelip taşısın fjsnfbsb
E o zaman solo kesmedin djsbdhshsSwitchaxe ile 1 kere kesmedim desem? sdlfjşlsjdf
Yok da gel keseriz bişiler.E o zaman solo kesmedin djsbdhshs
Bu arada ihtiyacın varsa daha bugün gece gelebilirim belki.
Yok da gel keseriz bişiler.
Ikiniz de pek bisi bilmiyonuzE o zaman solo kesmedin djsbdhshs
Bu arada ihtiyacın varsa daha bugün gece gelebilirim belki.
Ejderhaların içinde gezdirmek istediğim doğrudur.Ikiniz de pek bisi bilmiyonuz
ejderha kesmenin bir ADABI vardır.
Vur-kaç değil , ejderyanın adeta içinde gezeceksin geri adım yok.
Hatırlatma şunu, unutmaya çalışıyorum ne güzel.Ejderhaların içinde gezdirmek istediğim doğrudur.