Nasıl beğendin mi?Baya düşünülmüş, güzel oyun yapılmış hakkını vereyim denemek için girdim aklıma gelen çoğu şeyi eklemişler oyuna. Suya balıklama zıplıyor mesela çoğu oyunda bu yok ,
@RocheFelix koleksiyon emrinde ?
Dediğim kadar var mıymış
Nasıl beğendin mi?Baya düşünülmüş, güzel oyun yapılmış hakkını vereyim denemek için girdim aklıma gelen çoğu şeyi eklemişler oyuna. Suya balıklama zıplıyor mesela çoğu oyunda bu yok ,
Açık dünya deneyimi güzel. Gezerken yapacak bir şeyler görüyorsun sürekli. Ana hikaye de uzun soluklu bi shounen serinin içerisindeymişsin gibi hissettiriyor. Diyaloglarda seslendirme var ve gayet kaliteli. Paralı olsaydı ve bi yerde görüp keşfetseydim alırdım yüksek ihtimal.
En önemli soru geliyor o zaman; foto modu var mı?Baya düşünülmüş, güzel oyun yapılmış hakkını vereyim denemek için girdim aklıma gelen çoğu şeyi eklemişler oyuna. Suya balıklama zıplıyor mesela çoğu oyunda bu yok ,
Varmış xdEn önemli soru geliyor o zaman; foto modu var mı?
Bedava bir oyuna göre devrim yapmışlar, karakter değişmeli oyunları sevmesem de gayet güzel olmuş. ağaca çıkıp yımırta topluyorum şuan xDNasıl beğendin mi?
Dediğim kadar var mıymış
İkisi de sağlam, ama Vergil tercihimdir.
Ben bir tek Armstrong'u biliyorum. Vergil'in tipini sevmiyorum.İkisi de sağlam, ama Vergil tercihimdir.
Amerika'yı tekrar büyük yapacak ReisBen bir tek Armstrong'u biliyorum. Vergil'in tipini sevmiyorum.