Ben de indirdim de 30 dk felan oynadım. O kadar iyi mi yav ilerisi?Genshin Impact bağımlısı olmak üzereyim.
Ben de indirdim de 30 dk felan oynadım. O kadar iyi mi yav ilerisi?Genshin Impact bağımlısı olmak üzereyim.
Keşke oynamak bilsem :/ Bir ara telefona indiririm olmadı.@RocheFelix sen oyunu oynuyor musun ? Oynuyorsan bir gel bir şey deneyelim
Ya zevk meselesi elbette ama aksiyonu falan gayet akıcı. Ücretsiz bi oyuna göre oldukça kaliteli buldum ben çoğu şeyi. Zelda’nın bahsettiğim oyununu seven biri bundan da hoşlanır galiba.Ben de indirdim de 30 dk felan oynadım. O kadar iyi mi yav ilerisi?
Ağaca bile tırmanıyor oyunda bence gayet iddialı olmuş xDYa zevk meselesi elbette ama aksiyonu falan gayet akıcı. Ücretsiz bi oyuna göre oldukça kaliteli buldum ben çoğu şeyi. Zelda’nın bahsettiğim oyununu seven biri bundan da hoşlanır galiba.
Efenim hangi waifulara sahip olduğunuzu biz hayranlarınız ile paylaşır mısınız sdfgsdhfAğaca bile tırmanıyor oyunda bence gayet iddialı olmuş xD
Baya düşünülmüş, güzel oyun yapılmış hakkını vereyim denemek için girdim aklıma gelen çoğu şeyi eklemişler oyuna. Suya balıklama zıplıyor mesela çoğu oyunda bu yok ,Açık dünyası nasıl? Videolarına baktığım zaman güzel gözüküyordu? Baya geniş galiba.
Açık dünya deneyimi güzel. Gezerken yapacak bir şeyler görüyorsun sürekli. Ana hikaye de uzun soluklu bi shounen serinin içerisindeymişsin gibi hissettiriyor. Diyaloglarda seslendirme var ve gayet kaliteli. Paralı olsaydı ve bi yerde görüp keşfetseydim alırdım yüksek ihtimal.Açık dünyası nasıl? Videolarına baktığım zaman güzel gözüküyordu? Baya geniş galiba.
Ps5 ile alakalı sorusu olan bu videoyu izlemesini kesinlikle tavsiye ederim.