Heyvanlara bakan küçük kıza kadar Lejyonda kaldım sonrası katliamTaraf farkediyor mu o görevde? Ben Legion'dan değildim. :/
Heyvanlara bakan küçük kıza kadar Lejyonda kaldım sonrası katliamTaraf farkediyor mu o görevde? Ben Legion'dan değildim. :/
Defalarca sadece NCR'la bitirmiş birisi olarak yapmıştım yani herkese açık. Yeraltı dövüş kulübü zaten.Taraf farkediyor mu o görevde? Ben Legion'dan değildim. :/
Ben ilk karşılaştığımızda baktım içinden geçmişler şehrin ben de onların içinden geçtim. :d Sonra görevler iptal olunca load edip daha insani bir şekilde oynadım. Hiç bulaşmadım Legion'a.Heyvanlara bakan küçük kıza kadar Lejyonda kaldım sonrası katliam
Heh böyle söyleyince hatırladım. Kaçırır mıyım o görevi. Thorn'du mekanın adı.Defalarca sadece NCR'la bitirmiş birisi olarak yapmıştım yani herkese açık. Yeraltı dövüş kulübü zaten.
Legion'un çekiciliği vardı Sezar denen armudu görünceye kadar sonra da kızın oyuncağı meselesinde köprüleri attım suratıma sağlam yırmuğ yedim ama xDBen ilk karşılaştığımızda baktım içinden geçmişler şehrin ben de onların içinden geçtim. :d Sonra görevler iptal olunca load edip daha insani bir şekilde oynadım. Hiç bulaşmadım Legion'a.
Topluluk olarak hoş duruyorlar da kıyafetleri çok komik ya. Oyunun kapağındaki kostümü alana kadar sadece Bounty Hunter kıyafetiyle takıldım.Legion'un çekiciliği vardı Sezar denen armudu görünceye kadar sonra da kızın oyuncağı meselesinde köprüleri attım suratıma sağlam yırmuğ yedim ama xD
Lanius hariç gerisi çöp zaten, lisede baloya katılacak ergenler topluluğu, hepsinin sıfatı bir başka değişikTopluluk olarak hoş duruyorlar da kıyafetleri çok komik ya.
Bonnie reisin karşısında hiçler.Lanius hariç gerisi çöp zaten, lisede baloya katılacak ergenler topluluğu, hepsinin sıfatı bir başka değişik
Öyle ya NCR en azından asker topluluğu daha ciddiye alınaibliyor.Lanius hariç gerisi çöp zaten, lisede baloya katılacak ergenler topluluğu, hepsinin sıfatı bir başka değişik
Fallout 4'ün dünyası da Vegas'ın yarısı kadar ilgi çekici olsa ağ ulan ağğğBonnie reisin karşısında hiçler.
Şu adalı dlc iyiydi yine daha iyiydi gerçi Fallout 3’üm dlcsinin çakmasaydı.Fallout 4'ün dünyası da Vegas'ın yarısı kadar ilgi çekici olsa ağ ulan ağğğ