Benim amaç @Dattebayo..! nun dikkatini çekmekti ama @Historia da olur.
Onu bunu geç bana içinde güzel kızlar olan bir oyun tavsiye et lütfen.Cyberpunk 2077’nin yapım aşaması resmi olarak tamamlandı.
New VegasOnu bunu geç bana içinde güzel kızlar olan bir oyun tavsiye et lütfen.
Onlarca defa herkesi barıştırarak ve seviştirerek bitirdm. Dinner Bell diye bi pompalı tüfek veren hanım vardı. Ah ah kızıl saçlıydı. Öldürdüğümüz her radyasyon garabeti için kalbini ve güneşe çok tanık olmamış yerlerini bize açıyordu.New Vegas
Witcher 3, Final Fantasy 7 Remake, Bayonetta, Street Fighter 5, Soul Calibur, Uncharted Lost Legacy ve işte Cyberpunk’da istediğinin fazlası olacak.Onu bunu geç bana içinde güzel kızlar olan bir oyun tavsiye et lütfen.
Undertale.Onu bunu geç bana içinde güzel kızlar olan bir oyun tavsiye et lütfen.
Final Fantasy 7’nin orijinalinde kadınlar daha çekici. Witcher serisindeki kadınlarla evli gibiyim zaten artık baydılar. Street Fighter’da kadınları dövüyorsun ben asla bir kadına vurmam. Tarihi eser kaçakçılarıyla işim olmaz yasadışı. Cyberpunk’ı beklemekten yaşlandım.Witcher 3, Final Fantasy 7 Remake, Bayonetta, Street Fighter 5, Uncharted Lost Legacy ve işte Cyberpunk’da istediğinin fazlası olacak.
AhUndertale.
Sanji, sen misinFinal Fantasy 7’nin orijinalinde kadınlar daha çekici. Witcher serisindeki kadınlarla evli gibiyim zaten artık baydılar. Street Fighter’da kadınları dövüyorsun ben asla bir kadına vurmam. Tarihi eser kaçakçılarıyla işim olmaz yasadışı. Cyberpunk’ı beklemekten yaşlandım.