Ben olunca karşı tarafa haksızlık oluyor be Gari.Hic görünmüyorsun konularda sen yokken Sanji tartışamıyoruz
O yüzden kendimi geri tutuyorum.
Ben olunca karşı tarafa haksızlık oluyor be Gari.Hic görünmüyorsun konularda sen yokken Sanji tartışamıyoruz
Hikaye altyapısı sağlam olmuş, beğendim. Güzel bir şeyler çıkacağa benziyor.Bilim kurgu rol yapma oyunu sevenler şu oyuna bakabilir. Baya güzel duruyor açıkçası ben türü o kadar sevmesem de hikayesi vs. ilgimi çekti. Türk oyunu olması da ekstrası tabii.
Güzel bir destek alıp tamamlanırsa cidden başarılı olacak gibi gözüküyor.Hikaye altyapısı sağlam olmuş, beğendim. Güzel bir şeyler çıkacağa benziyor.
Torrent candır.Yaklaşık 6 yıl önce bir daha kullanmamak üzere sildiğim Torrent saçmalığını bugün tekrar yükledim. Vicdanım sızlıyor ama kur yüzünden başka çaremiz kalmadı.
Eskiden Steam indirimi kovalayıp, dilediğimiz oyunları rahatlıkla alabiliyorduk. Kur yüzünden son yıllarda max 2 oyun alabilir hale geldim. Tonla oynamak istediğim oyun varken sadece Sekiro oynayabildim bu yıl. Yine de ülkemizdeki oyun endüstrisine zarar vermemek adına torrent gibi şeylere bulaşmadan, paramın yettiğince ufakta olsa iyi zaman geçirmeye çalıştım. Ama artık bunun da imkanı kalmadı. Zaten oyun oynamak ülkemizde başlı başına lüksken artık çok az kişinin para ayırabileceği bir hobi haline geldi. Şuan milletvekili çocuğu olsam yine de gönül rahatlığıyla oyun alamam, bir oyuna 600 tl verirken elim ayağım titrer. Yapımcıların ülkemize pek bir ilgisi yoktu, şu saatten sonra yavaş yavaş Türkiye'den çekileceklerini düşünüyorum. Bu şekilde vicdanımı rahatlatıyorum hiç yoktan.Torrent candır.
Türk yapımı olduğu için Bannerlord ve fiyatı çok uygun olduğu için Witcher serisi haricinde oyuna para vermek vicdan işi değil bence. Eskiden de çoğu oyun hak ettiği değerden yüksek fiyata satılıyordu. Bunu kazıklanarak tecrübe etmek yerine torrentten indirir keyfime bakarım.Eskiden Steam indirimi kovalayıp, dilediğimiz oyunları rahatlıkla alabiliyorduk. Kur yüzünden son yıllarda max 2 oyun alabilir hale geldim. Tonla oynamak istediğim oyun varken sadece Sekiro oynayabildim bu yıl. Yine de ülkemizdeki oyun endüstrisine zarar vermemek adına torrent gibi şeylere bulaşmadan, paramın yettiğince ufakta olsa iyi zaman geçirmeye çalıştım. Ama artık bunun da imkanı kalmadı. Zaten oyun oynamak ülkemizde başlı başına lüksken artık çok az kişinin para ayırabileceği bir hobi haline geldi. Şuan milletvekili çocuğu olsam yine de gönül rahatlığıyla oyun alamam, bir oyuna 600 tl verirken elim ayağım titrer. Yapımcıların ülkemize pek bir ilgisi yoktu, şu saatten sonra yavaş yavaş Türkiye'den çekileceklerini düşünüyorum. Bu şekilde vicdanımı rahatlatıyorum hiç yoktan.