Usulca dinle...@Kuroashi no Sanji anasını avradını olm bunlar bu kadar büyük müydü lan
Birde bundan büyükleri de var galiba:/
Neyse bir çaresini bulacağım artık.
Edit: Şerefsizin kafasını deştim.
Son düzenleme:
Usulca dinle...@Kuroashi no Sanji anasını avradını olm bunlar bu kadar büyük müydü lan
Birde bundan büyükleri de var galiba:/
Neyse bir çaresini bulacağım artık.
Edit: Şerefsizin kafasını deştim.
Oyunun kombat sistemi çok beyin yakıyor. Bir de, Led ekran kullandığım için çözünürlük sıkıntı vardı. O yüzden tüplü televizyon aldım. Ve Baştan başlıyacağım. Zaten efsane oyun hiç üzülmem ????Dostum makine senin köpeğin olsun ama işte korona falan var yoksa biliyorsun hemen şimdi kargoya gidip yollamıştım
Bak diğer bir canavara son vuruşu senin için yaptım
Namussuz o kadar büyük ki kadraja sığmadı:/
Oo beleş oyun mu .ddEvet, şimdi değil elbette ama oyunu piyasaya süreceğiz. Ondan önce kickstartera da gireriz, hatta kfye beleş kod verebilirim çaktırmadan adopskhopksfoh
Artık kickstarter'a çıktığımızda bi el kol atarsınız dpokhpodsfkposdfkpjoOo beleş oyun mu .dd
Hemen .dd
Şaka yapıyorum bizim yerimize de oyna.Dostum makine senin köpeğin olsun ama işte korona falan var yoksa biliyorsun hemen şimdi kargoya gidip yollamıştım
Bak diğer bir canavara son vuruşu senin için yaptım
Namussuz o kadar büyük ki kadraja sığmadı:/
3'er bin lira fazla yazmışlarDaha kesinliği yok ama bunu alan da kerizdir diyeceğim galiba.
Hic görünmüyorsun konularda sen yokken Sanji tartışamıyoruzBu ay Ps plus, Vampyr ve Need for Speed Payback’i bedava dağıtacak.
NFS Payback’i zaten oynamıştım ama Vampyr merak ettiğim bir oyundu hatta zamanında almayı bile düşünüyorum. Eski Londra’da geçen oyunlara doyum olmuyor.