Ellerine sağlık. Yayınlayacak mısın oyununu?Testlerini yaptığım oyunun ışıklandırmasına geçeyim dedim.
Normal hali:
Işıklı mışıklı:
RTX ile bu tarz 2D oyunların ne hale gelebileceğini merak ediyor ve yapacağım oyunda kullanmanın hayalini kuruyorum.
Tabi herkesin başka başka dertleri varBu gidişle 2021’den önce Ps5 alamayacağım.
Bütün ön siparişler direkt kapılıyor ve ciddi miktarda rağbet var.
Ön sipariş yapanlara bile 2021’e kadar uzanan süreler mevcut yani ön sipariş yapmayan mecbur bekleyecek:/
Ps5 mağzalara da çıkmayacak izdiham çıkarırlar ve corona kurallarına uymazlar diye.
Ps 5 yoksa X-box alırsın.Bu gidişle 2021’den önce Ps5 alamayacağım.
Bütün ön siparişler direkt kapılıyor ve ciddi miktarda rağbet var.
Ön sipariş yapanlara bile 2021’e kadar uzanan süreler mevcut yani ön sipariş yapmayan mecbur bekleyecek:/
Ps5 mağzalara da çıkmayacak izdiham çıkarırlar ve corona kurallarına uymazlar diye.
Küfür etsen daha iyiydiPs 5 yoksa X-box alırsın.
Lütfü var bunun üzerinde oynanılmaz.Mis gibi konsol. Yalnız dikkat etmesi S ve X derken yanlış konsol almasın.
Şöyle bir desen de yapar.
Evinde 4k tv varsa xbox alan adam akıllı adamdır. O kadar güçlü bir aleti 500 dolara alıp üstüne game pass ile koca nesli güzelce geçirebilirsin.Bildiğim kadarıyla 10 dk altı videolardan pek reklam geliri elde edemiyorsun. Ki bu 3 sn
Neyse ps ciler ağlasın fiyatlara bize ne? Konsol almak için ya keriz ya zengin olman gerek.
Tabi ben senin gibi Kasım’da Cyberpunk’ı Ultra ayarlarda 4k 60 fps’de oynayamayacağımTabi herkesin başka başka dertleri var
Bedava verseler almam laPs 5 yoksa X-box alırsın.