Dövüşürken kullanmadığın şeyleri level atlatıyorsundur belki?Skyrim'i yıllardır duyardım ama oynamaya fırsatım olmamıştı.
Şimdi başladım oyunun dünyası gerçekten hoş grafiklere ve vuruş hissine zerre takılmıyorum. Tek sıkıntım 14 level olduğum halde seviye 5 te aldığım baltayı kullanıyorum daha iyisini bulamadım. Bir de nereye gidersem gideyim benden güçlü düşmanlar var. Sıradan 2-3 tane haydutla karşı karşıya kaldım mı kaçmak zorunda kalıyorum. Bandit chef veya öfkeli meftunlar falan gibi şeylerle karşılaştım mı zaten kaçmazsam deşiyorlar. Hani yaratıkların üstünde seviye de yazmıyor ki neyin ne olduğunu görüp bulaşmayayım.
yani şöyle söyleyeyim: çift kılıçlı silah kullanıyorsan büyüleri, hırsızlık skillerini, konuşma, demircilik, silaha büyü koyma gibi şeylerilevel arttırman oyunu zorlaştırır.
senin gücünü skill levellerin belirliyor sonuçta. Ana levelin (14) sana sadece küçük miktarda can, büyü ve stamina veriyor. Düşmanlar ise senin ana leveline göre güçleniyor.
oyundaki özgürlük baya fazla. Ama bunu suistimal edip aynı anda her şeyde uzman olmaya kalkışırsan oyun seni cezalandırıyor bu şekilde.
nereye gidersen git düşmanlar senin level göre. Sen level atladıkça mesela normal haydutlar azalıyor ve bandit chief gibi güçlü tip haydutlar daha çok çıkmaya başlıyor. Sen güçlenirken düşmanlar da güçleniyor yani. Level atlarken olabildiğince fazla güçlenmen lazım.