Hoi4 mu zor yoksa eu4 mu? O kadar iyi oynarim ki sovyetleri alip romanyayi isgal bile edemedim Cok karmasik zaten :/resmen yargı dağıttım.1,3 milyon adam katletmişim.
122k orduyla 3 4 orduyu temizleyiver bi zahmet :S
Hoi4 mu zor yoksa eu4 mu? O kadar iyi oynarim ki sovyetleri alip romanyayi isgal bile edemedim Cok karmasik zaten :/resmen yargı dağıttım.1,3 milyon adam katletmişim.
Hoi4 bana sarmadı.Hoi3 ise efsanedir mesela gözümde.Oyunun mantığını bilmezsen yenemezsin zaten.Hoi4 mu zor yoksa eu4 mu? O kadar iyi oynarim ki sovyetleri alip romanyayi isgal bile edemedim Cok karmasik zaten :/
122k orduyla 3 4 orduyu temizleyiver bi zahmet :S
Hoi3'te senaryo modunda ABD asiri derecede guclu ya. Anca uretimleri yapay zekaya birakarak diplomasi uzerinden oynuyorum :S Birkac videoda izledim ama meh cok karmasik :/Hoi4 bana sarmadı.Hoi3 ise efsanedir mesela gözümde.Oyunun mantığını bilmezsen yenemezsin zaten.
Mevzu 122k ordu ile yüzde 42 warscore almak zaten.
Öğrendikten sonra çok zevkli ama.Hoi3'te senaryo modunda ABD asiri derecede guclu ya. Anca uretimleri yapay zekaya birakarak diplomasi uzerinden oynuyorum :S Birkac videoda izledim ama meh cok karmasik :/
Zevkli oldugunun farkindayim ama birkac denemede basarisiz olunca zorlamadim. Oyun cok guzel ve cok merakliyim bu tur oyunlara ama olmayinca olmuyor :/Öğrendikten sonra çok zevkli ama.
Fazlaca zaman istiyor ne yazık ki.Zevkli oldugunun farkindayim ama birkac denemede basarisiz olunca zorlamadim. Oyun cok guzel ve cok merakliyim bu tur oyunlara ama olmayinca olmuyor :/