Ghost of Tsushima cidden harika gözüküyor. Umarım yeni nesilde daha iyi bir şekilde çıkar.
Bende baktım buna. Ana karakterin sesini duyar duymaz dedim aha Zoro buGhost of Tsushima, ana karakterin seslendirmeni Zoro'nunkiyle aynı ve tanıdık pek çok seiyu var.
Belki ilginizi çeker ve oynamak istersiniz :d @Densetsu no Samurai @Mr.Bushido @Roronoa Zoro
Oynadiysan Eski Japonca seslendirmesini begendin mi? Su seiyu meselesini daha yeni farkettim Daha ilgi cekici kildi bak simdiGhost of Tsushima, ana karakterin seslendirmeni Zoro'nunkiyle aynı ve tanıdık pek çok seiyu var.
Belki ilginizi çeker ve oynamak istersiniz :d @Densetsu no Samurai @Mr.Bushido @Roronoa Zoro
Oynamadım oyunu, ilerde bir gün oyun bilgisayarı toplarsam belki :dOynadiysan Eski Japonca seslendirmesini begendin mi? Su seiyu meselesini daha yeni farkettim Daha ilgi cekici kildi bak simdi
Gülerek üzüldüm.One Piece Pirate Warriors 4 için DLC almayı düşünüyordum ama çok pahalı neredeyse oyunun fiyatı kadar var. Biraz beklersem fiyatları düşer mi ?
Bomba gibi geliyor oyun.
Bu oyun aşırı ilgimi çekti. Ne mükemmel trailer laan!!