Play station'ım olmadığına nadir üzüldüğüm anlardan biri oldu. Ghost of tsushima cidden güzel oyun. Ortamlar, kılıcı kullanımı birde Zoro seslendiriyor üf ke ne üf yani...
KILIÇ GETİRİN KOKLAMAM LAZIM.
Parlıyor oyunPlay station'ım olmadığına nadir üzüldüğüm anlardan biri oldu. Ghost of tsushima cidden güzel oyun. Ortamlar, kılıcı kullanımı birde Zoro seslendiriyor üf ke ne üf yani...
Mekanlar aşırı güzel ya. Görsel tasarımı yapan kimse helal olsun valla.Parlıyor oyun
O kadar haklısın ki.PS olmadığı için oynayamadığıma yandığım iki oyun: God of War, Ghost of Tsushima
Tam olarak uyar mı bu dediklerine bilmiyorum ama civilization var. Pek oynamadım gerçi bende.Management oyunu önerebilecek var mı? Banished, Cities and skylines, Airport Ceo, Prison Architect tarzında
Bakarım teşekkürler önerin içinTam olarak uyar mı bu dediklerine bilmiyorum ama civilization var. Pek oynamadım gerçi bende.
İyi ki Bloodborne'u bilmiyorsun dostum. İkisinin toplamından daha fazla üzerdi seni.PS olmadığı için oynayamadığıma yandığım iki oyun: God of War, Ghost of Tsushima