Kötü çünküNesi var be ice tea limonlunun
https://twitter.com/sakuraitobu/status/1039988248473464832?s=21
Son düzenleme:
Kötü çünküNesi var be ice tea limonlunun
Bunu Avengers:End Game'de de çok yaşadık.Net ortamında karaya çıktığımız yok Red. OP bölüm yorumu konularından birine giriyorsun elemanın teki Zoro diye başladığı cümlesini bir başka serinin sonunu söyleyerek bitiriyor mesela. Yapacağın hiçbir şey yok.
Ondan spoiler yesen ne olur yemesen ne olurBunu Avengers:End Game'de de çok yaşadık.
Dark Soul's serisini oynayıp bütün hikayeyi öğrenmek bir emektir.Boş beleş adamlar,okumayı ve emek vermeyi beceremediği için spoiler veremezler potansiyellerini aşar.Ds3ü pre order aldım 2 sene oynayamadım.Keza Bloodborne 2 sene gecikmeli oynadım.Gow desen belki 2 seneye anca oynarım.Bu oyunlardan hiç spoiler yemedim ben.Üstelik nasıl bir Ds fetişi olduğumu bilirsin.Yani hiç öyle girip iki yorum okuyayim durumu yapmıyorum.Oynamak varken izlemek veya okumak sarmiyor bana.
Niye laaağ! iyi filmdi.Türkiyeyi sinemayla tanıştırdı. O da gereksiz yerlerden spoiler verenler sayesinde ama...Ondan spoiler yesen ne olur yemesen ne olur
Buralar karışırNiye laaağ! iyi filmdi.Türkiyeyi sinemayla tanıştırdı. O da gereksiz yerlerden spoiler verenler sayesinde ama...
Tanıştırmadı mı? herkes bir anda Sinemasever olmadı mı? sadasdasdasdasBuralar karışır
Ben bilmem ben susma hakkımı kullanıyorumTanıştırmadı mı? herkes bir anda Sinemasever olmadı mı? sadasdasdasdas
Sinema dünyasının kanser kitlesiBen bilmem ben susma hakkımı kullanıyorum
Biz sinema dünyasını Batman Dark Knight'la tanıdıkNiye laaağ! iyi filmdi.Türkiyeyi sinemayla tanıştırdı. O da gereksiz yerlerden spoiler verenler sayesinde ama...
Ben fakirdim o sıralar.Biz sinema dünyasını Batman Dark Knight'la tanıdık