Panda'yı izlemek keyifli ya.Panda ve Easter TLOU 2 bölümlerini yayınlamaya başlamış. Benim gibi oynayamayıp izleyecek kitle için bir bilgilendirme olsun
Spoiler yememek için panda’ya olan aboneliğimi kaldırmak zorundaydım:/ Thubnail’e çok fazla spoiler koyuyor ya,Panda ve Easter TLOU 2 bölümlerini yayınlamaya başlamış. Benim gibi oynayamayıp izleyecek kitle için bir bilgilendirme olsun
ne bu zenginlik ya ps5 te oynarım demeyi ne kadar sıradanmış gibi söyledin öyle.Spoiler yememek için panda’ya olan aboneliğimi kaldırmak zorundaydım:/ Thubnail’e çok fazla spoiler koyuyor ya,
ama iyi biri ve izlemesi zevkli.
TLOU2’yi Ps5’de oynamaya çalışacağım bakalım o zamana kadar spoiler’a kurban gidecek miyim.
Epicten çekersen kuponla bariz daha ucuza gelir. Ama ilerde multi gelecek falan diyorlar. Epicte multiye adam bulamayabilirsin.TLOU2 oynayanı oynatanı engelliyorum
Temiz iş.
Cyperpunk Steam'dan mı yoksa Epic'den mi çekilir ?
Panda keyifli de Easter seri seri koyuyor videoları. Onu izlerim muhtemelen. Uncharted 4 zamanları Easter'ı izlemek keyifliydi de şu sıralar pek sarmıyor ama yapacak bir şey yokPanda'yı izlemek keyifli ya.
Ben Easter'ı Nfs 2016'dan beri izlemiyorum.Niye izlemediğimi de bilmiyorum aslında.Öyle bir anda bıraktım.Panda keyifli de Easter seri seri koyuyor videoları. Onu izlerim muhtemelen. Uncharted 4 zamanları Easter'ı izlemek keyifliydi de şu sıralar pek sarmıyor ama yapacak bir şey yok
Öyle bir sıkıntı var biraz daha bekleteyim bakalımEpicten çekersen kuponla bariz daha ucuza gelir. Ama ilerde multi gelecek falan diyorlar. Epicte multiye adam bulamayabilirsin.
Senelerdir ben bu anı bekliyorum.ne bu zenginlik ya ps5 te oynarım demeyi ne kadar sıradanmış gibi söyledin öyle.