Yorumlara bakayım dedim hep cüzdanla ilgili şeyler yazmışlar. Bizim ülkede 7k+ parayla girecek size ne oluyor öpün başınıza koyunPlaystation 5 iki günde 1 milyon beğeniyi geçti ve neredeyse 20m izlenmeye ulaştı.
Yorumlara bakayım dedim hep cüzdanla ilgili şeyler yazmışlar. Bizim ülkede 7k+ parayla girecek size ne oluyor öpün başınıza koyun
Pek önermem. Çünkü vita’ya destek yakında kalkar ve pek bir şey de çıkmıyor artık.Uzun araştırmalarımdan sonra,PS 2 satıp PS vita almayı düşünüyorum. Sizce?
Benim derdim Ps1 oyunlarından başlayıp bütün ps3 oyunları oynamak. Nintendo yeni konsol çıkardığı zaman onuda almayı düşünüyorum.Nintendo oyunları oynamadan önce ps oyun kültürüne hakim olmak istiyorum.Pek önermem. Çünkü vita’ya destek yakında kalkar.
Eğer o tarz konsolları seviyorsan biraz üstüne koyup nintendo switch lite öneririm.
Ps’den sonra en iyi konsol bence.
Emulator kullan ?Benim derdim Ps1 oyunlarından başlayıp bütün ps3 oyunları oynamak. Nintendo yeni konsol çıkardığı zaman onuda almayı düşünüyorum.Nintendo oyunları oynamadan önce ps oyun kültürüne hakim olmak istiyorum.
Ps Vita alırken önerilerin var mı? çok ucuz iyi perfonmans verebilecek makine almak istiyorum.
Şehirler arası gezmeyi seviyorum.Emulator kullan ?