5700 olcaktı pardon.5600 xt ne la?
5700 olcaktı pardon.5600 xt ne la?
Artısı ney, 2060 superden iyi mi?5700 olcaktı pardon.
2070 süpere denk. Hatta iyi model alırsan ondan da iyi.Artısı ney, 2060 superden iyi mi?
Dediğin kadar varsa çok pahalıdır o yav ben maks 7-8 veririm.2070 süpere denk. Hatta iyi model alırsan ondan da iyi.
Amd bu. Ucuz olmasıyla bilinir.Dediğin kadar varsa çok pahalıdır o yav ben maks 7-8 veririm.
Hep diyorum ortalama pc + konsol bu ülkedeki oyuncular için en iyi tercih. Ps5 6 bin liraya çıksa mesela koca bir nesil kafan rahat.7k ya 2060'lı makine buldum onu alıcam da şimdi yeni oyunlar geliyor bu pc de kaldırmaz bunları.
6 bine çıkacağını sanmıyorum ama . Keşke çıksa o fiyata.Hep diyorum ortalama pc + konsol bu ülkedeki oyuncular için en iyi tercih. Ps5 6 bin liraya çıksa mesela koca bir nesil kafan rahat.
Karpuz kabuğu soktun ha. Ben sana Monster ile ilgili bir şeyler dicektim de benim pc den hayır çıkmaz.Amd bu. Ucuz olmasıyla bilinir.
Dostum 500 dolar civarı olsa Ps5'in fiyatı hani bu memleketteki çakallar bile ittirebildiği kadar ittirse 6 bin falan oluyor fiyatı. Hastalık yüzünden uçan fiyatları sallama elbet normale dönecek.6 bine çıkacağını sanmıyorum ama . Keşke çıksa o fiyata.
İnşallah reis güzel oyunlar da gelir bu konsol ile birlikte. Konsol + Pc bile yapabilirim senin dediğin gibi olursa.Dostum 500 dolar civarı olsa Ps5'in fiyatı hani bu memleketteki çakallar bile ittirebildiği kadar ittirse 6 bin falan oluyor fiyatı. Hastalık yüzünden uçan fiyatları sallama elbet normale dönecek.