Ps5 için diyorum la. Benim pc ayıptır söylemesi lol'de kasıyor.Millette ne pc'ler var.
Ps5 için diyorum la. Benim pc ayıptır söylemesi lol'de kasıyor.Millette ne pc'ler var.
4k oynatırsan kasar tabi xDPs5 için diyorum la. Benim pc ayıptır söylemesi lol'de kasıyor.
Yanlış anlamışım. .dPs5 için diyorum la. Benim pc ayıptır söylemesi lol'de kasıyor.
4k monitör bağlasam pcye alet yerini yadırgadığından çalışmaz. Yeni pc alırsam bunu ders çalışmak için ailesine pc aldırmak isteyen bir çocuğa vereceğim çünkü velet asla amacından şaşamaz. Üstüme gelmeyin sadece konsolu olanlarla konuşmak istiyorum bu konuda.4k oynatırsan kasar tabi xD
2080'li makine alman yok mu? O kadar pahalı mı bu meretler.4k monitör bağlasam pcye alet yerini yadırgadığından çalışmaz. Yeni pc alırsam bunu ders çalışmak için ailesine pc aldırmak isteyen bir çocuğa vereceğim çünkü velet asla amacından şaşamaz. Üstüme gelmeyin sadece konsolu olanlarla konuşmak istiyorum bu konuda.
Bb ney la? 4k monitör yok ki bende yav 2k var. Her şeyi ultra 2k oynuyorum. Yeter mi sana bu djdjdj
Sadece kart 7 bin lira. Hem de yeni nesil geliyor bu paraları versen bile karşılığını ne kadar alırsın belirsiz. En son 2017-2018'de adam akıllı bir pc toplayabilirdin bu memlekette ben o dönem BB ve GOW hatrına ps4 aldım, memnunum.2080'li makine alman yok mu? O kadar pahalı mı bu meretler.
7k ya 2060'lı makine buldum onu alıcam da şimdi yeni oyunlar geliyor bu pc de kaldırmaz bunları.Sadece kart 7 bin lira. Hem de yeni nesil geliyor bu paraları versen bile karşılığını ne kadar alırsın belirsiz. En son 2017-2018'de adam akıllı bir pc toplayabilirdin bu memlekette ben o dönem BB ve GOW hatrına ps4 aldım, memnunum.
7k ya 5600 xt li makine alırsın ama sen bilirsin :/7k ya 2060'lı makine buldum onu alıcam da şimdi yeni oyunlar geliyor bu pc de kaldırmaz bunları.
5600 xt ne la?7k ya 5600 xt li makine alırsın ama sen bilirsin :/