Ben Abbys Watcherı daha çok sevdik.Atmosferi falan çılgın atıyordu.DS tekrar oynayabilirim, Nameless King hatrına, Nioh'ta oynayayım.
Ben Abbys Watcherı daha çok sevdik.Atmosferi falan çılgın atıyordu.DS tekrar oynayabilirim, Nameless King hatrına, Nioh'ta oynayayım.
güzel oyun yok la pek :/ 60 liralık kupon verdi harcayacak oyun yok.Ooo herkese Kratos'u alkışlatmışsın.
@Historia
Bu kadar şeyden sonra Epic'ten oyun almazsak ayıp olur artık. Steam az ötede oynasın şimdilik.
Epic yardırıyor valla. Steam yetim gibi kaldı.Ooo herkese Kratos'u alkışlatmışsın.
@Historia
Bu kadar şeyden sonra Epic'ten oyun almazsak ayıp olur artık. Steam az ötede oynasın şimdilik.
O da olur zamanla. Bundan sonra çıkacak oyunları kütüphanelerinde bulundursalar bile yeterlidir benim için. Geçmiş çok da önemli değil.güzel oyun yok la pek :/ 60 liralık kupon verdi harcayacak oyun yok.
bundan sonra çıkacak oyunları zor oynatır benim laptop :/ aynı böyle bakıcam herhaldeO da olur zamanla. Bundan sonra çıkacak oyunları kütüphanelerinde bulundursalar bile yeterlidir benim için. Geçmiş çok da önemli değil.
@Historia
Rekabet daima bizlere yarıyor görüldüğü gibi. :/ İyi oldu bu iş.
Yeni neslin standartı yeni Unreal motoru gibi olacaksa çoğu Pc pert olacak zaten.bundan sonra çıkacak oyunları zor oynatır benim laptop :/ aynı böyle bakıcam herhalde
Bu konu beni de üzüyor.bundan sonra çıkacak oyunları zor oynatır benim laptop :/ aynı böyle bakıcam herhalde