Yetmez ama evet. Arkadaşın PS4'e çöktüm ben de. 4 gün boyunca GOW&BB ikilisiyle sevişicem <3Dark soulsa giriştim ben de.Eçivmıntları alayım bari.
Yetmez ama evet. Arkadaşın PS4'e çöktüm ben de. 4 gün boyunca GOW&BB ikilisiyle sevişicem <3Dark soulsa giriştim ben de.Eçivmıntları alayım bari.
Bazı oyunlar vardır unutmak istersin ki baştan yine oynayabileyesin.Yetmez ama evet. Arkadaşın PS4'e çöktüm ben de. 4 gün boyunca GOW&BB ikilisiyle sevişicem <3
Öyle. Yalnız gene aynı zevki alacağımdan eminim.Bazı oyunlar vardır unutmak istersin ki baştan yine oynayabileyesin.
Gow’da öyle bir oyun...
Kratos ile iyi sevişmeler
Keşke benim olsa :/Yetmez ama evet. Arkadaşın PS4'e çöktüm ben de. 4 gün boyunca GOW&BB ikilisiyle sevişicem <3
Lotr'un müzikleri yapan adamlar oturmuş ulan biz niye oyun müziği yapmıyoruz demişler resmen.
Çok büyük boşluğa düştüm hacı oyun oynayasım yok.Lotr'un müzikleri yapan adamlar oturmuş ulan biz niye oyun müziği yapmıyoruz demişler resmen.
GOW'un ostlarına pek özenilmemiş ama onda da bir tane OST var sabah akşam dinlesem doyamam. Hele sözleriyle dinleyince bütün oyunu anlatıyor resmen. Madem GOW da oynayacaksın Overture çaldığında dövüşü uzatmazsan bizden değilsin.
Hacı bi doz DS de iyi gelirÇok büyük boşluğa düştüm hacı oyun oynayasım yok.
GoW tayfasının hepsi mi aynı olur yav? :/ Dövüş uzatırım, olduğum yerde kalırım... Sırf o müzikler bitmesin diye yapmadığım şey kalmaz.Lotr'un müzikleri yapan adamlar oturmuş ulan biz niye oyun müziği yapmıyoruz demişler resmen.
GOW'un ostlarına pek özenilmemiş ama onda da bir tane OST var sabah akşam dinlesem doyamam. Hele sözleriyle dinleyince bütün oyunu anlatıyor resmen. Madem GOW da oynayacaksın Overture çaldığında dövüşü uzatmazsan bizden değilsin.