Adamlar çıkarıp göstermişlerEpic Games çıkardı vurdu masaya.
Adamlar zaten dozer gibi girdi oyun endüstrisine şimdi iyice çalkalıyorlar ortalığı.
Adamlar çıkarıp göstermişlerEpic Games çıkardı vurdu masaya.
Adamlar zaten dozer gibi girdi oyun endüstrisine şimdi iyice çalkalıyorlar ortalığı.
Göstermişler hafif kalır bildiğin çıkarıp gömçürtmüşlerAdamlar çıkarıp göstermişler
Teşekkür ederim.https://ademocut.com/wp-content/uploads/2014/02/sanal-ekran-klavyesi.png
Enter'ın üzerindeki, sol tarafı gösteren ''ok işareti'' olan tuş.
Ya yalnış bilmiyorsam bu akşam gameplayı çıkacaktı multiplayerin youtube kanalındada canlı yayına eşlik edeceklerdi diye hatırlıyorum.Ghost of tsushima eğer tahmin ettiğim gibiyse nioh 2’nin yapmasını istediğim şeyi yapmışa benziyordu ilk gameplay trailer’ında. Hud olmadığından görmek zordu ama dövüş sahnelerinde ana karakterin bazen farklı durduğunu farketmiştim. O duruşa göre de kombosu değişiyordu. Biri baya geniş saldırılar atarken diğer duruş baya hızlıydı.
Nioh’taki stance mekaniğini kullanıp daha realistik bi halini yapmışlardır belki de. Yakında gameplay çıkınca öğreniriz de eğer öyleyse benim en sevdiğim oyunlardan biri olur rahat. Atmosfer zaten efsane.
eğer öyleyse o zaman soft lock’u nasıl koydular onu merak etmiyor değilim (3-5 kişiye souls tarzı lock-on sistemiyle dalınmaz herhalde).
Yalnış biliyormuşum baktım Ghost Of tsuhima ile alakalı bir durum yokmuş.Ya yalnış bilmiyorsam bu akşam gameplayı çıkacaktı multiplayerin youtube kanalındada canlı yayına eşlik edeceklerdi diye hatırlıyorum.