Saol.Oyunun yapımcısı oyuna yeni bir dil ekletmeyi düşünüyor da o yüzden anket açmış.
Saol.Oyunun yapımcısı oyuna yeni bir dil ekletmeyi düşünüyor da o yüzden anket açmış.
Bizzat firma tarafından oyuna eklenecek yeni dil için anket. Dili oldukça ağır bir oyun olduğu için yerelleştirme bayağı önemli.Bu ne?Oyuna hangi dil desteğinin gelmesi için açılmış bir anketmi?
İyi o zaman Türkçe iyi gidiyordu ben baktığımda.Bizzat firma tarafından oyuna eklenecek yeni dil için anket. Dili oldukça ağır bir oyun olduğu için yerelleştirme bayağı önemli.
Allah allah ben de ön sipariş sekmesi yok bir tek ghost of tsushima var o kadar eskiden baska on siparis oyunlarini gorebildigimiz bir sekme vardi ordan fiyatlara falan bakiyorduk orayi goruntuleyemiyorum benHayret baktım da şimdi bende açık.
Yani ön sipariş verebiliyorum.
Önceden ön sipariş için store’da oyunlar hemen ön plana çıkardı ama çoğu oyun corona yüzünden habire ertelendiği için büyük ihtimal biraz daha geri plana koymuşlardır. Yinede oyunun adını yazıp ön sipariş verebiliyorsun.Allah allah ben de ön sipariş sekmesi yok bir tek ghost of tsushima var o kadar eskiden baska on siparis oyunlarini gorebildigimiz bir sekme vardi ordan fiyatlara falan bakiyorduk orayi goruntuleyemiyorum ben
"i'll come back for you one day, you realize that.."
"Nice tune, been a while since I've heard it last"