Aynen.3 oyun ortlama 110 gibi birşey yapıyor.Bide oyunun kalitesine de bakınca...Korsan indirme şu oyunu, yazıktır.
Aynen.3 oyun ortlama 110 gibi birşey yapıyor.Bide oyunun kalitesine de bakınca...Korsan indirme şu oyunu, yazıktır.
İndirim zamanında üç oyunu 40 liraya mı ne almıştım.Aynen.3 oyun ortlama 110 gibi birşey yapıyor.Bide oyunun kalitesine de bakınca...
Öhh.Hangi gezegen ora.İndirim zamanında üç oyunu 40 liraya mı ne almıştım.
22 lira üçüncü oyun, 18 lira ikinci oyun, 3-4 lira da ilk oyundu sanırım.Öhh.Hangi gezegen ora.
yaz indiriminde o kadar olur mu gine.Ben zaten böyle güzel oyunlara korona sayesinde girdim.CS 1.6 falan atıyordum.Yeni başladım baya oynadım Witcher serisini çok kaliteli seri.Böyle olursa yazın fiyatlar birkaç tane daha oyun alırım diye düşünüyorum.22 lira üçüncü oyun, 18 lira ikinci oyun, 3-4 lira da ilk oyundu sanırım.
Birinci oyunu oynamak biraz cesaret istiyor yalnız. Bana genelde ya ikinci ve üçüncü oyunu oyna ya da sadece üçüncü oyunu ona demişlerdi, buna rağmen bir çılgınlık yapıp ilk oyunu da oynadım. Bitirdiğimde kanser teşhisi konuldu, cidden o derece zulüm oynaması.yaz indiriminde o kadar olur mu gine.Ben zaten böyle güzel oyunlara korona sayesinde girdim.CS 1.6 falan atıyordum.Yeni başladım baya oynadım Witcher serisini çok kaliteli seri.Böyle olursa yazın fiyatlar birkaç tane daha oyun alırım diye düşünüyorum.
Ben zaten oynadım.Birinci oyun için aynı fikirdeyim.Ama biraz ''Şimdi bunu hikayesinden bir poh anlaşılmaz.En iyisi birden başlayım.''diye oynadım.Birinci oyunu oynamak biraz cesaret istiyor yalnız. Bana genelde ya ikinci ve üçüncü oyunu oyna ya da sadece üçüncü oyunu ona demişlerdi, buna rağmen bir çılgınlık yapıp ilk oyunu da oynadım. Bitirdiğimde kanser teşhisi konuldu, cidden o derece zulüm oynaması.
Param yok olm hediye et işsizim ben.Korsan indirme şu oyunu, yazıktır.
smoker hediye etmezse buradan indircem mecbur daha bakmadım gerçi kdjdjdGog Galaxy
İkinci oyunu es geçersek, üçüncü ve birinci oyundaki etkileşimler aslında o kadar fazla değil. Tanıdık karakterleri görmüyoruz sayılır (Shani, Dandelion, Triss ve Radovid var aklıma gelenlerden). Yennefer ve Ciri'nin adı bile geçmiyor.Ben zaten oynadım.Birinci oyun için aynı fikirdeyim.Ama biraz ''Şimdi bunu hikayesinden bir poh anlaşılmaz.En iyisi birden başlayım.''diye oynadım.
Edeyim, canın sağolsun.Param yok olm hediye et işsizim ben.
smoker hediye etmezse buradan indircem mecbur daha bakmadım gerçi kdjdjd