@ch3rl0b11n Tam senlik konu dönüyor aslında. @Raiden Ciri sevilmez mi :/
Yeni kanun durumu nasıl bilmiyorum ama ödemezsiniz büyük ihtimal. Olmadı paketi açsın öyle koysun bavula.Amerikadan akrabama nintendo aldırdım. Türkiye'ye gelirken vergi öder miyiz?
Bazı yan görevler çok saçmaydı.Vahsi Avı tokatlayan adamım ben gitmiş bana kızımı bil,şu adamla konuş falan diyor.Sırf ana görev mi kastın ne yaptın? @Raiden Neyse geri kalanı öldürmüş en azından.
O adamı hiç tanımıyorum.Gamepad bozuk.Alayim yenisini eski Saveden bı yürürüm Radovide.Ana görev olarak hangisinden önceye almam gerek Save i ?Djikstra'ya iyi davranırsan, seni Radovid'i öldürme planına dahil ediyor. Gizli görev yani bu, bazı ön şeyleri yapmadan açılmıyor. Normal haberinin olmaması.
Ben nilfgaard falan hiç bakmadım.Vahşi Av konsept olarak daha bı karanlık olduğu için ona yürüdüm erkenden ama çöp çıktı ana görevler.Bilsem bu işlere de girerdim.Onu öldürmezsen nilfgaard kazanabiliyor mu savaşı? Ben ölmesi şart sanıyorum.
sen oyunun birkaç sonunu da bilmiyorsun galiba(nilfgaard kazanınca ciriye özel bi son var). Baya şeyler kaçırmış olabilirsin.
Bence de ödemeyiz gibime geliyor. Hem nasıl anlayacaklar ki yeni alıp almadığımızı?Yeni kanun durumu nasıl bilmiyorum ama ödemezsiniz büyük ihtimal. Olmadı paketi açsın öyle koysun bavula.
Eğer kargo ile geliyorsa vergi ödemek zorundasın.
Kargoyla gelmediği sürece anlayamazlar.Bence de ödemeyiz gibime geliyor. Hem nasıl anlayacaklar ki yeni alıp almadığımızı?
Sonlar oyuna yakışmamış bence.O DLC'de birkaç farklı son var:
1-) The Unseen Elder yolu => Detlaff, Anna, Syanna ölür.
2-) Masal Diyarı yolu
- Kibritçi kızdan Syanna'nın kurdelesini alırsan Detlaff ile buluşmada o kurdele Syanna'nın hayatını kurtarıyor. Detlaff'ı mecbur öldürmek zorundasın. Ayrıca bu yolda Syanna ile fazla yakınlaştığın için onu Anna'yı öldürmeme konusunda ikna edebilirsin. (Detlaff ölür, Anna ve Syanna ölümü opsiyonel)
- Kibritçi kızdan kurdeleyi almazsan Detlaff ile buluşmada Syanna ölür, Detlaff'ı yaşama fırsatı verebilirsin. Sanırım Anna seni hapse atıyor burada ama bundan emin değilim. (Anna yaşıyor, Syanna ölüyor, Detlaff'ın ölümü opsiyonel.. Ayrıca Detlaff'ı öldürmezsen Regis de diyarı terk etmek zorunda kalmıyor.)
Hamama gittiğin görev var ya, ondan önceye git.Bazı yan görevler çok saçmaydı.Vahsi Avı tokatlayan adamım ben gitmiş bana kızımı bil,şu adamla konuş falan diyor.
O adamı hiç tanımıyorum.Gamepad bozuk.Alayim yenisini eski Saveden bı yürürüm Radovide.Ana görev olarak hangisinden önceye almam gerek Save i ?
Ben nilfgaard falan hiç bakmadım.Vahşi Av konsept olarak daha bı karanlık olduğu için ona yürüdüm erkenden ama çöp çıktı ana görevler.Bilsem bu işlere de girerdim.
@Raiden ula oyunda Radovid ölüyormuş hiç söylemedin lan.Yüz kere de yazdım buraya öldüremiyoz mu bunu diye.
Bazı cins yaratıkları ben de öldürdüm.Mesela bir tane köyde sığırları öldürüp bir gün beklersen bir tane hayvan gibi bı canavar geliyordu.Onlari hep yutuptan bakıp kestim.Skyrim gibi oldu biraz.Orda da evreni kurtarmıştım ama kıçı kırık köylü atar yapiyordu bana.@Eustass Captain Kidd Azıcık takılayım dedim. Yaratık öldürme görevlerini sevmiştim ben.
Şu bilmem ne çetesinin liderini kestigimiz görev mi ?Hamama gittiğin görev var ya, ondan önceye git.