Regis işte o kadar kıymetli birisi.Babam için bile yapmazdım o iyiliği. Dettlaff dengesizin teki. Bugün salarsın yarın başka bir yeri kan gölüne çevirir.
Regis işte o kadar kıymetli birisi.Babam için bile yapmazdım o iyiliği. Dettlaff dengesizin teki. Bugün salarsın yarın başka bir yeri kan gölüne çevirir.
Regise bir şey olmadığı için fark etmedi benim için.Sonuçta Geralt reyizin söylediği gibi.İki canavar savasiyorsa ikisini de yararımRegis işte o kadar kıymetli birisi.
Regis'i öldür deselerdi?Regise bir şey olmadığı için fark etmedi benim için.Sonuçta Geralt reyizin söylediği gibi.İki canavar savasiyorsa ikisini de yararım
Deşerdim.Regis'i öldür deselerdi?
Değişik adamsın vesselam.Deşerdim.
Milletin sövdüğü witcherler senin gibi olanlar işte. Regis ve Geralt can dostları olan kişiler. Geralt'ı ve Ciri'yi kurtarmak için adam ölmeyi seçti. Benim midem kaldırmaz benim için hayatını vermeyi göze almış birine bunu yapmayı.Deşerdim.
Ben bir ara Ciriyi bile öldürmeyi düşündüm.Bu ne polyanacilik diye.Hele Radovid içimde bir yaradır.Değişik adamsın vesselam.
Viçır=Canavar katili.Regis delikanlı adam evet ama Detlaffı bulma görevinde iki kan koklatınca çılgına dönmüştü.Kafesten çıksa geçmiş olsun.O zaman ne delikanlılık kalirdi ne de başka bir şey.Milletin sövdüğü witcherler senin gibi olanlar işte. Regis ve Geralt can dostları olan kişiler. Geralt'ı ve Ciri'yi kurtarmak için adam ölmeyi seçti. Benim midem kaldırmaz benim için hayatını vermeyi göze almış birine bunu yapmayı.
Biz Radovid'i hakkı rahmetine kavuşturmuştuk.Ben bir ara Ciriyi bile öldürmeyi düşündüm.Bu ne polyanacilik diye.Hele Radovid içimde bir yaradır.
Nasıl lan ? En son Cirinin peşini bırak demeye gittiğimde bile laf sokuyordu kauçuk.Acayip bilendim ona.Biz Radovid'i hakkı rahmetine kavuşturmuştuk.