Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7. kez Medieval 2 Total War'ı yükledim.Her seferinde Türkleri seçtim ve her seferinde de Moğol istilası yüzünden şehirlerimi kaptırdım.Yıllar sonra bu sefer farklı olacak diye bir hevesle oynadım ve sonunda Moğol istilasını ufak kayıplarla atlattım.Tam bunun sevincini yaşıyordum ki bu sefer de tüm kaynaklarımı doğuya harcadığım için batıdan darbe yedim. :( Moğollardan sonra büyük zarar görmeden devam etmenin bir yolu yok mu yahu? :( Her seferinde aynı şey oluyor. :S
Oyundan soğutur o Moğollar.Emeviler ile oynarken Avrupa'da bazı şehirlere cihad çağrısı yapıp duruyordum.Bu Moğollarda cevap verdi çağrıya.Adamlar Avrupa'dan da yayıldı bu sefer.Geldiler bana musallat oldular sonrasında.Allahtan çok fazla yayılmadan Avrupa'daki Moğolları bitirdim de sıkıntı çıkarmadılar pek.Malum doğudaki gibi akın akın değiller Avrupada.Kazancım ne oldu.Gereksiz yere kendime düşman ettim adamları.:D

Oyundan soğutur o Moğollar.Emeviler ile oynarken Avrupa'da bazı şehirlere cihad çağrısı yapıp duruyordum.Bu Moğollarda cevap verdi çağrıya.Adamlar Avrupa'dan da yayıldı bu sefer.Geldiler bana musallat oldular sonrasında.Allahtan çok fazla yayılmadan Avrupa'daki Moğolları bitirdim de sıkıntı çıkarmadılar pek.Malum doğudaki gibi akın akın değiller Avrupada.Kazancım ne oldu.Gereksiz yere kendime düşman ettim adamları.:D
Yok ya hiçbir yolu yok bu işin.Adı üstünde,istila olduğu için illa bir zararı olacak bu adilerin. :(

Elimde Sustalı Bıçak Doppler (fake safir) var
satmak istiyorum CS:GO da alım satım yapan ya da tanıdığı olan var mı ?

Diablo 3 satın almak online oynamak istiyorum konu hakkında bilgisi olan birisi varsa özel mesaj atabilirse memnun olurum.

Homm 3 hd aldım 50 liraya
kazığı arkamda hissettim...
ama oyun güzel. MULTİPLAYERDA OLAN VARSA AZCIK KAZIĞIN ACISINI HAFİFLETİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık