Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben genelde Stamina ile strike yazanlara veriyorum diğerlerine az az serpiştiriyorum :D
7 ejderha topunu toplarsan, baştan düzenleyebilirsin istersen, gerçi birçok seçenek var, istersen para verir, istersen yeni karakter açar.
SSJ4 Gogeta mesela, toplam 3 taneye kadar yeni karakter veriyor.
Ejderha topu toplamak isterseniz PQ2 görevini yapın.
İlk başta Krillin, Tien, Yamcha gelecek onları yendiğinizde, Time travel'den birinin ortaya çıkması lazım, çıkarsa dövüşün, çıkmazsa retry deyin, yendiğinizde material item ve key item'i görürseniz ejderha topunu kazanmışsınızdır. Material item - materiel item çıkarsa yeniden deneyin.

O time patroller lar hemen her pq görevinde var. Tabii oyunun rasgele kategorisinde. Yani aynı görevi tekrar tekrar yaparken-level kasacam diye 10 kere yaptım bir tanesini:D- karşıma 3 kere çıktı mesela. Tabii cana bakmadan girince birinde yenildim :D
2 ejder topuum var şuan. Hepsini alınca ne dilesem diye düşünüyorum.

Bu arada ssj1 ve ssj2 arasında fark varmıki? Ben şimdi ssj2 aldım ama bir fark göremedim.

Bu arada vegetanın masterlığı bitirdim aldım final flash. Çok iyi ya geçemediğim bütün görevleri geçtim onla :D ssj açıyorum boyuna FF çakıyorum.-Saol Res söylediğin için çok yararlıymış ssj- Ki blasta 50 falan verdim statları da acayip can alıyor tutarsa. Şimdi bütün statarı stamina can ve ki ye veriyorum. Zaten level başına 3 tane geliyor herbirine 1 tane işte.

İyi sardı oyun ha:D Yalnız giysi alışverişi çok kısıtlı. Bir tane upper bile beğenmedim kendime. Kalanı da hep düşenler zaten.

Söylemeden geçemeyecem FF alınca vegeta da "spar" diye bir şey açılıyor. Bu sefer can azaltma yok sonuna kadar gidiyorsun dövüşte. Ama ortam şahane yahu. Tam bir gezegenin üstünde böyle etrafta uzay gemisi parçaları falan. Dövüşmek yerine otur manzara izle öyle güzel. Yakışır vegeta'ya :D
Şimdi piccolya geçtim o son saldırısını almak için-sırayla gitmeyi düşünüyorum master larda- Yalnız içim acıdı vegetayı bırakınca.

Far cry 3 spoiler;
Bir kadın için hainlik yaptım arkadaşımın kellesini kestim,sonundada kadın benim bogazıma bıçağı soktu.Hakettigimi buldum süper sondu valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık