Reis sekiroyu düşün o kılıç seslerini filan düşün yaparsın sen.Keşke başlamasaydım ya haha.
Motive et kendini.
Reis sekiroyu düşün o kılıç seslerini filan düşün yaparsın sen.Keşke başlamasaydım ya haha.
Dying Light 2 için acayip kastı adamlar. Chris Avellone'la çalıştılar bir RPG oyunu kadar detaylı olacak bu sefer . Zelda'ya diyecek laf yok zaten ya sanat eseri adamlar daha iyisini yapana kadar en iyi o.@Yubashiri-sama Dying Light'ın ilk yarısını oynamıştım. Çatıdan çatıya uçup zombi kestiğin bir oyun. Konsept güzel ama bir süre sonra sıkılmıştım. Gece olayını iyi düşünmüşler ama. İkinci oyun güzel gözüküyor, zombi sevdiğim bir tema olmamasına rağmen oynattıracak gibi kendini. Bi de ben de switch yok ama emülatörden oynanır gibi son çıkan Zelda oyunu. Vulkan sürümü güncellemesini bekliyorum. Oyun listelerine ilk sıradan giriyor sarışın çocuk.
Yok zaten şu an işi inada bindirdim. Bu oyun bitecek.Reis sekiroyu düşün o kılıç seslerini filan düşün yaparsın sen.
Motive et kendini.
O arama olayını adam kaç kitap anlattı bir de o yandan düşün, üstelik orayı burayı da gezemiyordun. Bu arada eklenti paketleri seni daha çok açabilir.İlk defa Witcher'de 50 saati geçtim, oyunun o çok övülen ana hikayesi(%50-60 bitti) beni verem etti, onu bul diğerini bul falanı da bul vesaire vesaire. Baştan sonra dram, nereye baksan biri ağlıyor. Oyun Fallout yada Skyrim gibi geniş özgürlük de vermemiş konuştuğum adamın ağzına vuramıyorum alışık olmadığımdan hoşuma gitmiyor xD
Nasıl bağlayacaklar bilmiyorum ama adam arama olayını aşırı abartmışlar.
Geralt da ne safmış axi ata ata gitmek varken boş muhabbetler dinliyormuş.En baştan bloody baron’a bi axii atsa hikayenin yarısından kurtulurdu geralt.
Kingdom come ilk çıktığı zamanlar oynadım. İyi bir rpg olmasını geçtim "Witcher"dan bile iyi değil.Ama birkaç gün önce burda çöp dediğim kingdom come bile (oyun kötü değil bozuk) bundan daha iyi RPG
Sen görmemişsindir.Son yıllarda düzgün rpg yok.
Hadi kingdom come için AAA kalitesi yok ama arkasında miscrosoftun olduğu koskoca obsidian firmasının yaptığı outer worlds nasıl AAA kalitesinde olmuyor? AAA kalitesinde oyun olması için onlarca sinematik olması gerekiyor sanırım.Kingdom come, outer worlds gibiler de çok küçük, AAA kalitesinde olmayan oyunlar.
Dostum oyun resmi olarak AAA değil zaten. Küçük bir bütçe ile küçük bir oyun yaptılar. Ha güzel iş çıkarmışlar orası ayrı.Hadi kingdom come için AAA kalitesi yok ama arkasında miscrosoftun olduğu koskoca obsidian firmasının yaptığı outer worlds nasıl AAA kalitesinde olmuyor? AAA oyun olması için onlarca sinematik olması gerekiyor sanırım.