Seviş sen de kardeş. Bir sürü genelev var oyunda xdDövüşmesek güzel oyun.
Seviş sen de kardeş. Bir sürü genelev var oyunda xdDövüşmesek güzel oyun.
Kitapları, oyun öncesini anlatmıyor mu?Viçır çöp.Grafik ve hikaye dışında çöp ki hikayesi de kitaptan uyarlama zaten.
Tarkan filmlerindeki gibi dövüşmeden karılar düşmüyor.Seviş sen de kardeş. Bir sürü genelev var oyunda xd
Onu ben yapıyorum oyunda ya. O zor yorucu görevlerden sonra hele.Seviş sen de kardeş. Bir sürü genelev var oyunda xd
Money talks...Tarkan filmlerindeki gibi dövüşmeden karılar düşmüyor.
De mi ya. Sonrasında da güzel bir şarap ooh mis gibi. :/Onu ben yapıyorum oyunda ya. O zor yorucu görevlerden sonra hele.
Bu yüzden dünyanın en iyi oyun.
Selam witcherı 2-3 kere oynamayı deneyip o konuşmalardan oyunun hantal yapısından dövüş sisteminden nefret edip oyunun bana göre olmadığına karar vermiştim Witcher3çülerde neymiş bu özlem arkadaş oyun bariz sıkıcı kötü demiyorum sıkıcı3-5 saattir Witcher 3 oynuyorum, dövüş mekanikleri rezillik, vurup vurmadığımı bile anlamıyorum, eleman dönüp duruyor, can barına bakıyorum anlamak için vuruş hissi sıfır. Bu saçmalık hariç oyun fena değil
@Raiden bak sana diyor ne buluyon len bu oyunda, adam eğilemiyor bile kütük yutmuş gibi ava mı gidilirSelam witcherı 2-3 kere oynamayı deneyip o konuşmalardan oyunun hantal yapısından dövüş sisteminden nefret edip oyunun bana göre olmadığına karar vermiştim Witcher3çülerde neymiş bu özlem arkadaş oyun bariz sıkıcı kötü demiyorum sıkıcı
Herkesin wiçırına kimse garışamaz.@Raiden bak sana diyor ne buluyon len bu oyunda, adam eğilemiyor bile kütük yutmuş gibi ava mı gidilir
İnekleri kesince canavar gelme muhabbeti ney yav onu hiç denemedim. Bir görevde hatırlıyorum böyle bir şey sanki. Easter egg gibi bir şey mi?Herkesin wiçırına kimse garışamaz.