Bilemiyorum altan:/ Ac hayranı değilsen al, ama ac hayranıysan alma.Ac odyssey e 150 tl verilir mi?
Bilemiyorum altan:/ Ac hayranı değilsen al, ama ac hayranıysan alma.Ac odyssey e 150 tl verilir mi?
Değmez o paraya. Çok istiyorsan göm korsanı geç. Last of us 2 için tut kenarda diyecektim de en erken 2020 yazıyor la :/Ac odyssey e 150 tl verilir mi?
Hiç ac oynamadımBilemiyorum altan:/ Ac hayranı değilsen al, ama ac hayranıysan alma.
Online bişeyi yok mu?Değmez o paraya. Çok istiyorsan göm korsanı geç. Last of us 2 için tut kenarda diyecektim de en erken 2020 yazıyor la :/
Bilmiyorum doğrusu. Sağda solda izlerken görmemiştim online versiyonunu hiç.Hiç ac oynamadım
Online bişeyi yok mu?
Fifa neymiş ya 2010 da kalmadı mı oBilmiyorum doğrusu. Sağda solda izlerken görmemiştim online versiyonunu hiç.
FİFA falan ilgini çekiyor mu? Şu milletin oyuncu falan aldığı modu deneyebilirsin olmadı. Ultimate team falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Valla deli para kazanıyor fifa o dediğim mod da kart satarakFifa neymiş ya 2010 da kalmadı mı o
Keriz tokatlıyorlar işte.Valla deli para kazanıyor fifa o dediğim mod da kart satarak
Eskiden oynardım çok da artık baydı. Hep aynı terane.@Monkey D. Dragon
Fifa altın çağını yaşıyor la ne diyon sen? Futbol oyunlarını sevmiyorsan ona bir şey diyemem ama.
@RedTeroR
Hayret sen kaçırmazdın bu tür oyunları. :/