Uuu güzel güzel oralar baya iyiAldım, gayet de güzel gidiyordu ama pek oyun oynayasım gelmiyor bu aralar. Hikayede en son Saint Denis'e gelmiştik Dutch ile orada kaldım.
Uuu güzel güzel oralar baya iyiAldım, gayet de güzel gidiyordu ama pek oyun oynayasım gelmiyor bu aralar. Hikayede en son Saint Denis'e gelmiştik Dutch ile orada kaldım.
Co-op oynanışı var mi Ds gibi.Multiplayeri nasıl.Tünelin ucunun b.k gibi bir yere çıkacağının fazlasıyla farkındayım. Shinobi avcısı bile canıma okudu yav. :S
Online yok ne yazık ki. Bu oynanış dinamikleriyle milletle kapışmak çok zevkli olurdu ama yapmamış sığırlar.Co-op oynanışı var mi Ds gibi.Multiplayeri nasıl.
Büyük eksiklik.Milletin başına bela olamayacaksam çok zaman harcamam bu oyuna.Online yok ne yazık ki. Bu oynanış dinamikleriyle milletle kapışmak çok zevkli olurdu ama yapmamış sığırlar.
Yine de her türlü değer oynamaya.Büyük eksiklik.Milletin başına bela olamayacaksam çok zaman harcamam bu oyuna.
Ds nin invade sistemi oyunu sana tekrar tekrar bitirme olanağı da sunuyordu.Sekiroda bu yoksa muhtemelen tek bitirmede bırakırım oyunu.Neyse hele bir istanbula döneyim de rahata erince girişeceğim işe.Yine de her türlü değer oynamaya.
Verilmez.Ac odyssey e 150 tl verilir mi?
Bilgisayarın güçlüyse oyunu akıcı oynayabiliceksen al derim. Bütün Assasins Creed serilerinin harmanlanmış hali, nihai bir oyun gibi. Oynanış olsun ilerleyiş olsun oyun seni sıkmıyor ve finale kadar tam gaz heyecanla ilerliyorsun. Verdiği parayı hak ettiğini söyleyebilirim. Evet verilir.Ac odyssey e 150 tl verilir mi?
Hadi yav.Verilmez.
Pc yenilicem zaten. O yüzden aklımda bu oyun aslında.Bilgisayarın güçlüyse oyunu akıcı oynayabiliceksen al derim. Bütün Assasins Creed serilerinin harmanlanmış hali, nihai bir oyun gibi. Oynanış olsun ilerleyiş olsun oyun seni sıkmıyor ve finale kadar tam gaz heyecanla ilerliyorsun. Verdiği parayı hak ettiğini söyleyebilirim. Evet verilir.