Valla kusura bakma ben hiç öyle oynamadım.O yüzden bişey diyemicem.Multiplayer modu nasıl?
Orda oyunun bugları var.Uzun silahlar alıp (balta,balyoz) bir arabanın tepesine çıkıp vurucan o 20 zombiyi 2 dk da temizliyorsun o zaman.Anca öyle oynanır zaten. 20 tane zombi öldürüp bir yere giriyorum, 30 saniye sonra çıktığımda yine karşımda 20 tane zombi oluyor. Level aldıkça güçleniyorum, ama zombiler de benimle eş zamanlı olarak güçleniyor, güçlenmenin bir anlamı kalmıyor. Thug denilen zombilerle mücadele etmek imkansız zaten. Koydu mu beş metre uçuruyor.
Mesele zombileri öldürmek değil, zombilerin sonunun gelmiyor olması. Elimde ateşli bir silah olmayınca uğraştırıyor. Zaten kullandığım levye zombilere vurdukça eskiyor. Ayrıca 4 zombi aynı anda saldırınca hepsine gücün yetmiyor, adam yoruluyor ve mecburen darbe yiyorsun.Orda oyunun bugları var.Uzun silahlar alıp (balta,balyoz) bir arabanın tepesine çıkıp vurucan o 20 zombiyi 2 dk da temizliyorsun o zaman.
Hikayesi, ara sahneleri filan güzel değilmiş. Bence değmez.Jump Force alan var mı? Oyunu heyecanla bekliyordum ama 200 liraya çıkınca hevesim kaçtı. Değer mi ki?
Malum ortamlara düşmesini bekliyorum.Jump Force alan var mı? Oyunu heyecanla bekliyordum ama 200 liraya çıkınca hevesim kaçtı. Değer mi ki?
Repack olarak düşmüş zaten Online modu oynayamıyorsun tabii.Malum ortamlara düşmesini bekliyorum.
İndirelim o zaman. Yok online oynamıyorum. Hevesim geçene kadar bunu oynarım sadeceRepack olarak düşmüş zaten Online modu oynayamıyorsun tabii.
Hiçbir oyun çıkar çıkmaz alınmamalı benim gözümde. En az 6 ay beklenmeli. Metro exodus da en erken steam'e gelene kadar.Metro exodus’ta ilk bölgeyi bitirdim. Almadıysanız önermem. Oynamak istiyorsanız bikaç ay bekleyin en az. Oyun bozuk resmen. Yarım yamalak herşey.