Tüh:/ neyse apex’e cross play gelince oynarız.Origin.
Tüh:/ neyse apex’e cross play gelince oynarız.Origin.
Dead Island oynayan var mı?
Arkadaşlarınla beraber senaryo modunu coop şekilde bitirmek güzel oluyor benim sevdiğim oyunlardan oyun içerisinde yetenek ağacı olsun crafting olsun bence oynanabilir bir oyun.Multiplayer modu nasıl?
3 saat civarı oynadım, sıkıldım.Arkadaşlarınla beraber senaryo modunu coop şekilde bitirmek güzel oluyor benim sevdiğim oyunlardan oyun içerisinde yetenek ağacı olsun crafting olsun bence oynanabilir bir oyun.
Ben 2-3 arkadaşımla beraber giriyordum sarıyordu kendi aramızda muhabbet kakara kikiri falan derken öyle bitirdik.3 saat civarı oynadım, sıkıldım.
Anca öyle oynanır zaten. 20 tane zombi öldürüp bir yere giriyorum, 30 saniye sonra çıktığımda yine karşımda 20 tane zombi oluyor. Level aldıkça güçleniyorum, ama zombiler de benimle eş zamanlı olarak güçleniyor, güçlenmenin bir anlamı kalmıyor. Thug denilen zombilerle mücadele etmek imkansız zaten. Koydu mu beş metre uçuruyor.Ben 2-3 arkadaşımla beraber giriyordum sarıyordu kendi aramızda muhabbet kakara kikiri falan derken öyle bitirdik.
Orası öyle oyun kendini başa sarıyor sanki sen güçlenince onlarda güçleniyor Luffy-Zoro olayı gibi düşün Thug'ların çözümü tüpler oluyor ben tüpleri patlatarak onları indiriyordum.Anca öyle oynanır zaten. 20 tane zombi öldürüp bir yere giriyorum, 30 saniye sonra çıktığımda yine karşımda 20 tane zombi oluyor. Level aldıkça güçleniyorum, ama zombiler de benimle eş zamanlı olarak güçleniyor, güçlenmenin bir anlamı kalmıyor. Thug denilen zombilerle mücadele etmek imkansız zaten. Koydu mu beş metre uçuruyor.
Zombiler güçlenmiyor olsa, daha kolay ilerleme imkanı bulur oyuncu ve daha seri oynayabilir. Zombiler zor ölünce, uğraşmaktan sıkılıyorsun bir süre sonra.Orası öyle oyun kendini başa sarıyor sanki sen güçlenince onlarda güçleniyor Luffy-Zoro olayı gibi düşün Thug'ların çözümü tüpler oluyor ben tüpleri patlatarak onları indiriyordum.
Zorombi.Orası öyle oyun kendini başa sarıyor sanki sen güçlenince onlarda güçleniyor Luffy-Zoro olayı gibi düşün Thug'ların çözümü tüpler oluyor ben tüpleri patlatarak onları indiriyordum.