Seriyi tamamlamak için oynarım, ama tat almam büyük ihtimalle.@Smoker
Ha o zaman tamam. Evet, o karanlık atmosfer gitmiş gibi cidden de.
Seriyi tamamlamak için oynarım, ama tat almam büyük ihtimalle.@Smoker
Ha o zaman tamam. Evet, o karanlık atmosfer gitmiş gibi cidden de.
Mesele açık dünya olması değil, atmosfer.Tam açık dünya değil oyun. 4 farklı harita varmış bu haritalarda bulunduğumuzda çevre de keşif yapıp yan görevler alabilecekmişiz ama Gta, Witcher, Skyrim gibi hayvani bir açık dünya barındırmayacaktır.
Hocam üstteki arkadaşa cevap olarak yazmıştım o açık dünya olayını.Mesele açık dünya olması değil, atmosfer.
PS oyunları ile aram yok. Bugüne kadar sadece God of War serisi ve Dante's Inferno oynadım.@Smoker Days gone da iyidir ps oyunu bilirsin belki.
Ben de öyle iyi bi pc’de oyun oynamadım hiç. Ama 60 fps yapılan konsol oyunlarından sonra diğerleri işkence gibi geliyor cidden. Fark inanılmaz.Uzun süre 60 fps bir oyun oynadıktan sonra 30'a geçmek sanki 30 fps değil de 5-7 fps arası bir şeye bakıyormuşsun hissiyatı veriyor. İnanılmaz kötü lan. Oyun dünyasındaki en büyük problem bütün oyunların standart bir şekilde min 60 fps'ye ayarlanmamasıdır herhalde. En azından konsol için bir ayar çekin anasını satayım. Şaheser gözüyle baktığım Bloodborne'u oynayamıyorum bile şuan. Şu şartlarda adamın önünde tarihin en mükemmel oyununu koysan adam dönüp bakmaz bile. Ölümüne pc master race ci nerdleri daha iyi anlıyorum şimdi.