Gibi mi? Öyleydin resmen. Dürüm paramızdan kısardık sırf seni işimizi gör diye.Hepinize 50 kuruşluk masalar açardım. İnternet kafeci gibiydim.
@Sir Crocodile
Elimizde bu var yapacak bir şey yok.
Gibi mi? Öyleydin resmen. Dürüm paramızdan kısardık sırf seni işimizi gör diye.Hepinize 50 kuruşluk masalar açardım. İnternet kafeci gibiydim.
Bir ara bunu geliştirip Rocket League falan alalım demiştik sonra herkes vazgeçmişti :SGibi mi? Öyleydin resmen. Dürüm paramızdan kısardık sırf seni işimizi gör diye.
@Sir Crocodile
Elimizde bu var yapacak bir şey yok.
O fikri ortaya atan bendim hatta. Alın da oynayak işte. :SBir ara bunu geliştirip Rocket League falan alalım demiştik sonra herkes vazgeçmişti :S
Fakirlik başa bela
Olum benlik sıkıntı yok. Bana kalsa yarın alırım ama 2 gün sonra herkes bırakırsa, ben bu tip oyunları tek oynamam hiç boşa almış olurum.O fikri ortaya atan bendim hatta. Alın da oynayak işte. :S
Bırakılmayacak oyun yoktur sayın timsah! Bu zihniyetle hiçbir yere varamayız lütfen yani.Olum benlik sıkıntı yok. Bana kalsa yarın alırım ama 2 gün sonra herkes bırakırsa, ben bu tip oyunları tek oynamam hiç boşa almış olurum.
O anlamda değil G4 Raiden :SBırakılmayacak oyun yoktur sayın timsah! Bu zihniyetle hiçbir yere varamayız lütfen yani.
Dalgasına diyorum zaten. :/ Hemencecik sıkılır mı insanlar orasını bilemiyorum tabi.O anlamda değil G4 Raiden :S
Şimdi oynayacağız diye alırız bir kaç gün sonra kimse oynamaz manasında diyorum. Eğer ara ara girip oynarsak alırım sorun değil. Konu açalım gelenler kendini belli etsinler ona göre alalım.
Buradan birileri oynarsa ben gelip oynarım önemli olan diğer oyuncularDalgasına diyorum zaten. :/ Hemencecik sıkılır mı insanlar orasını bilemiyorum tabi.