Biz bunu bi ara one piece oyunu vardı tarayıcı üzerinden oynamıştık onda yaptık bırakan eden çok oluyor.Online bir oyun belirleyip oynayalım forumca. Yok mu şöyle güzel bir oyun?
Biz bunu bi ara one piece oyunu vardı tarayıcı üzerinden oynamıştık onda yaptık bırakan eden çok oluyor.Online bir oyun belirleyip oynayalım forumca. Yok mu şöyle güzel bir oyun?
O tarz oyunlari biz de oynadik bir yerden sonra sıkılıyor oyuncular evet. Yine de iyi olabilirdi çok oyunculu bir oyun olsa.Biz bunu bi ara one piece oyunu vardı tarayıcı üzerinden oynamıştık onda yaptık bırakan eden çok oluyor.
Yorumun için teşekkür ederim başkan@Dante13 Darksiders 3 oyununu bugün bitirdim oyun gereksiz zor ve çok basite indirgenmiş comboları var 2.oyundaki yarı açık dünyası en sevdiğim yönüydü burda malesef yok atı olmayan bir mahşerin 4 atlısından birini canlandırıyoruz fazla silah çeşitliliği istiyorsanız oda yok basit gereksiz bir hikaye boss savaşlarından daha zor yaratıklar herşeyden biraz biraz var mesela god of wardaki ruh sistemi var ruh topla topla sonuç canını arttır gücünü arttır bukadar basit bir sistem birde shard alıyoruz savaş sırasında basarızda işimize yarar diye yüksek ihtimal basmaya çalışırken ölüyoruz çünkü basarken karakterimiz olduğu yerde duruyor ve taa 30 dk önce geçtiğimiz öldürdüğümüz yaratıkların ordan başlatıyor dark souls olmaya çalışan bir oyunumuz var ama olamıyor ve serinin en kötü oyunu oluyor zaman kaybı oynamayın oynattırmayın
Seni anca Haxball paklar.Online bir oyun belirleyip oynayalım forumca. Yok mu şöyle güzel bir oyun?
Zamanında ne oynardık beSeni anca Haxball paklar.
Oyunların yarısı pingli olurdu. Zamanında @Roo efendiye az yalvarmadık server açsın diye.Zamanında ne oynardık be
Dosya eksikliğinden kaynaklanıyor o hata.Buraya sorayım en iyisi. 0xc00007b hatasının çözümünü bilen var mı?
Hepinize 50 kuruşluk masalar açardım. İnternet kafeci gibiydim.Oyunların yarısı pingli olurdu. Zamanında @Roo efendiye az yalvarmadık server açsın diye.
Yok la burada oynadik iste en son tek başına oynayinca sarmıyor.Seni anca Haxball paklar.