Pc yok bende ps4 var 2-3 kişi oynayinca daha zevkli oluyor bu meret bir sorayım dedim oynayacak olan varsa birlikte oynarız diyeOynayabilirim ancak PS4 olmaz da PC olur
Pc yok bende ps4 var 2-3 kişi oynayinca daha zevkli oluyor bu meret bir sorayım dedim oynayacak olan varsa birlikte oynarız diyeOynayabilirim ancak PS4 olmaz da PC olur
Valla en zor da oynayan var mı bilmiyorum Panda filan da normalde oynuyor, Easter da. Wtcn, Zeon filan bunlara bakabilirsin.Gow yayıncısı öneriden varmi Easter tarzı oynayan ,ama en zor seviyede oynasın en basite alip oynuyorlar hiç zevk alamıyorum.
Preapere to Die editiondan çok fazla farkı var mı?Dark souls remastered oynayacak olan varmı aranızda platform ps4 ben oynama fırsatı bulamamıştım ps3 ü satmıştım ds2 ve 3 ü defalarca bitirdim bunu ilk defa oynama fırsatım olucak ekleşelim psn den online oynayalım
Bilmiyorum preapere to die edition ı oynama fırsatım olmamıştı hiç seriye 2.oyundan başladım sonra bloodborne ve ds3 ü bitirdim pc ve ps3 olmadigi için oynayanadim ilk oyunu şimdi remastered i oynayacagim ama tek oynamak da istemiyorum açıkçasıPreapere to Die editiondan çok fazla farkı var mı?
Sadece grafik geliştirmesi.Direk Psden Pcye port olduğu için fps düşüşleri inanılmaz kötüydü.Bir de Online oynamak ölümdü.Remastered ile hem fps düşüşlerine hem de onlinea çözüm bulacaklar.Preapere to Die editiondan çok fazla farkı var mı?
Pcde oynayacağım ben de.Beraber oynamak isteyenle oynarım da benim mevzu daha çok invade üzerine.Bilmiyorum preapere to die edition ı oynama fırsatım olmamıştı hiç seriye 2.oyundan başladım sonra bloodborne ve ds3 ü bitirdim pc ve ps3 olmadigi için oynayanadim ilk oyunu şimdi remastered i oynayacagim ama tek oynamak da istemiyorum açıkçası
Blighttown ı çok duydum az bakayım dedim çok geniş karanlık ve sıkıntılı bir mekan yokmu şu oyunu ps4 de oynayacak bir delikanlı da sabahlara kadar kanser olalım :dSadece grafik geliştirmesi.Direk Psden Pcye port olduğu için fps düşüşleri inanılmaz kötüydü.Bir de Online oynamak ölümdü.Remastered ile hem fps düşüşlerine hem de onlinea çözüm bulacaklar.
Pcde oynayacağım ben de.Beraber oynamak isteyenle oynarım da benim mevzu daha çok invade üzerine.
Ek olarak belirteyim.Blighttown cehennemini yaşamamış arkadaşlar ben Ds oynadım demesin lütfen