Son zorluğu izledim ign yayınlamış sana şöyle söyleyeyim dark souls falan daha iyi son zorluğun yanında hard da oyna ilk başta. Canavarlar öyle şeyler yapıyorlar ki durduk yere level alıyorlar savaşın ortasında falan yani devamını kendin gör. Korktum şahsen Ben hard giderim. Neyse İşte oyunun başında ki adam çok iyi 50 saatlik oyunu kesintisiz tek kamera yapmış. Bu adam zamanında Sony den ayrılmıştı Tomb raider 2013 te çalıştı demiş oyunu tek kamera yapalım kesinti olmasın ekip demiş böyle bir şey imkansız bu adamda sinirlenip ayrılmış sony fikrini kabul etmiş. Tekrandan gowun başına geçirmişler yeni oyun için. Bu adam olmasa yeni gow bu kadar tutmazdı adam film yönetmenleri ile falanda çalışmış baya deneyimli olaya farklı açılardan bakıyor. Umarım bir sonra ki gow da gene bu adam başta olur çünkü başka bir oyun yapmak için sony firmasına teklif götüreceğim demişti geçenler de.1 tane bile oynanış videosu olmadığı için sonbaharda dediyseler bile kesin ertelenecek diye düşünüyordum zaten ben de bi merak edip araştırmadım bile sen düşün yani. Arkadaşım başka oyunla karıştırdı belki de. Baya tartışmıştık gow'la aynı yılda hayatta çıkarmazlar demiştim ben.
Bu arada gow'a başlıyorum şuan. Son zorluğa öyle bi uyarı koymuşlar ki korktum onu seçmeye oyun içini geçtim menüden oyuna geçerken bile kamera kesintisi olmadı böyle oyun mu olur ya