Oo gel gel Fortnite falan atarız arada.Hayırlı olsun Zolocu. :/ Ben de haftaya PS4 alacağım galiba. Vakti geldi artık.
Oo gel gel Fortnite falan atarız arada.Hayırlı olsun Zolocu. :/ Ben de haftaya PS4 alacağım galiba. Vakti geldi artık.
Öyle valla. Alamazsam da arkadaşın evine kamp kuracam artık. Kesin oynamam lazım ölürüm yoksa. :/Sağolasın Valla imkanın varsa almanı öneririm. Oyun hissiyatını apayrı seviyeye çıkartıyor. Steam'den indirim var diye o kadar oyun aldım çoğunu açmadım bile. En azından benim için pc'den oyun oynamak eskisi gibi keyifli olmuyor
OyunLAR derken? Remakeleri saymazsak sadece uncharted çıkmadı mı?Naughty Dog'un oyunlarını beğenmedin mi ?
Oyunlar derken last of us ve uncharted serisini kastettim zaten. Arkadaşım sırf uncharted için ps4 almaya düşünüyor Buraya daha öncede yazmıştım. Bana da darksouls ile bloodborne o kadar iyi gelmiyor. Tamam iyi, zevkli ama çerezlik oyun gibi geliyor banaOyunLAR derken? Remakeleri saymazsak sadece uncharted çıkmadı mı?
Last of us'ın yeri bende ayrıdır sma uncharted'ı çok sevmem. Güzel oyun ama oynamayıp youtube'dan izlesem çok da fark etmezdi. İyi ki ps4üm var dedirtmedi.
Edit: az önce gow'u aldım spotçudan. Adamlara derdimi zor anlattım kendileri de kurulmuşlar gow'un başına akşam eve dönünce başlıcam ben de. Benim 12'yi bekleme derdim yok
Ben beğenmediğim için demiyorum onu. Uncharted mis gibi oyun. Ama film gibiydi. Güzel yönleri hikaye, puzzle, çevre ve grafiklerdi. Oyunu oynamak yerine izlesem alacağım zevkin %90'ını yine almış olurum.Oyunlar derken last of us ve uncharted serisini kastettim zaten. Arkadaşım sırf uncharted için ps4 almaya düşünüyor Buraya daha öncede yazmıştım. Bana da darksouls ile bloodborne o kadar iyi gelmiyor. Tamam iyi, zevkli ama çerezlik oyun gibi geliyor bana
Tlou bu yıl çıkmaz imkansız sony satış politikası nedeniyle asla gow ile tlou aynı yıl çıkarmaz en çok güvendiği iki oyunu. Tamamlansa bile bu yıl Tlou hayal. Hatta days gone 2019 da çıkacağından Tlou daha da mı geç çıkacak diye düşünüyorum. Şimdi diyebilirsin ki oyunun çoğu tamamlanmış öyle duydum aynısını gowun başında ki adam 2017 ocakta söyledi biz oyunu bitirdik dedi ekip olarak. Oyun 15 ay sonra çıktı şuanBana şimdiye kadar "iyi ki ps4 almışım" dedirten tek oyun bloodborne oldu. Bi de sanırım aynı duyguyu bu gece gow oynarken yaşayacağım. sağlam bi exclusive'in zamanı gelmişti. Last of us 2 ve spider man de bu yıl çıkacaklar galiba. 2018 Ps4'ün yılı resmen.
Ben de satış politikasından dolayı bu yıl hayatta çıkmaz diyordum ama sonbaharda çıkacakmış dedi bi arkadaşım. Hiç araştırmadım doğruluğunu bilmiyorum.Tlou bu yıl çıkmaz imkansız sony satış politikası nedeniyle asla gow ile tlou aynı yıl çıkarmaz en çok güvendiği iki oyunu. Tamamlansa bile bu yıl Tlou hayal. Hatta days gone 2019 da çıkacağından Tlou daha da mı geç çıkacak diye düşünüyorum. Şimdi diyebilirsin ki oyunun çoğu tamamlanmış öyle duydum aynısını gowun başında ki adam 2017 ocakta söyledi biz oyunu bitirdik dedi ekip olarak. Oyun 15 ay sonra çıktı şuan
Yok hocam imkansız spider man falan zaten eylül de geliyor ekim de falan red 2 gelecek daha bu yıl zor. Beklenti yapıp hayal kırıklığına uğramayın boşuna benden söylemesi.Ben de satış politikasından dolayı bu yıl hayatta çıkmaz diyordum ama sonbaharda çıkacakmış dedi bi arkadaşım. Hiç araştırmadım doğruluğunu bilmiyorum.
1 tane bile oynanış videosu olmadığı için sonbaharda dediyseler bile kesin ertelenecek diye düşünüyordum zaten ben de bi merak edip araştırmadım bile sen düşün yani. Arkadaşım başka oyunla karıştırdı belki de. Baya tartışmıştık gow'la aynı yılda hayatta çıkarmazlar demiştim ben.Yok hocam imkansız spider man falan zaten eylül de geliyor ekim de falan red 2 gelecek daha bu yıl zor. Beklenti yapıp hayal kırıklığına uğramayın boşuna benden söylemesi.