Kesinlikle öyle. Call of ve battlefield 'in eski oyunları varken Battlefield 1 'in olmamasını ise anlamış değilim. Şuana kadar oynadığım en gerçekçi savaş oyunu kendisidir.Aynı şekilde God of War da daha tepelerde olabilirmiş.
Kesinlikle öyle. Call of ve battlefield 'in eski oyunları varken Battlefield 1 'in olmamasını ise anlamış değilim. Şuana kadar oynadığım en gerçekçi savaş oyunu kendisidir.Aynı şekilde God of War da daha tepelerde olabilirmiş.
Okuyucuların oylamasıyla yapılmış galiba bu liste. Pro oyun otoritelerine göre yapılsaydı daha farklı olurdu.Kesinlikle öyle. Call of ve battlefield 'in eski oyunları varken Battlefield 1 'in olmamasını ise anlamış değilim. Şuana kadar oynadığım en gerçekçi savaş oyunu kendisidir.
Adamsın.
Dark soulsun ilk 5te olmadığı sıralama çöptür.Remasteredı çıksın hele de grafikçi bebeler görsün oyun ne demekmiş.Gerçi training bossunda pes eder yarısı o ayrıhttp://www.gameinformer.com/b/featu...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Tüm zamanların en iyi 300 oyununu listelemişler. 1. sıradaki oyun ise hiç şaşırtmadı beni.
Olamaz da zaten.Dark soulsun ilk 5te olmadığı sıralama çöptür.Remasteredı çıksın hele de grafikçi bebeler görsün oyun ne demekmiş.Gerçi training bossunda pes eder yarısı o ayrı
Oynadığım kadarı ile Mass efekt 1 daha iyi ikiden ama bitirmeden laf etmeyeyim.Viçırın birinci olmasına ise söyleyecek laf yok
F1 seven mi <3
Ne kadar oynadın ? Bir kaç saati aşman lazım, biraz zorla kendini baştaSanırım şu Dark souls'u bi ben sevmedim.
PS4 te dark souls 3 oynamıştım. Ama sanırım toplamda 2 saat anca sürmüştür. Öldükten sonra tekrar baştan başlayıp ruhları topluyorsun diye hatırlıyorum. Bayağı sıkmıştı beni. Tabi elimin altında witcher, the last of us , uncharted serisi olunca ve de zamanımda kısıtlı olunca hiç üstelemedim oyunu. Ama muadili bloodborne' de sıksa da daha çok sevdim.Ne kadar oynadın ? Bir kaç saati aşman lazım, biraz zorla kendini başta
Not: Gelmiş geçmiş en sağlam oyun Skyrim'dir NOKTA.