Öyle valla. Umudumuz Cyberpunk 2077 artık. Geçerse sadece bu oyun geçer Witcher'ı.
Öyle valla. Umudumuz Cyberpunk 2077 artık. Geçerse sadece bu oyun geçer Witcher'ı.
Aynen onu sabırsızlıkla bekliyoruz.Öyle valla. Umudumuz Cyberpunk 2077 artık. Geçerse sadece bu oyun geçer Witcher'ı.
Hiç sorma. Son zamanlarda bilim kurgu sevgim iyice tavan yapmış durumda. Uzayla alakalı film-dizi izlemeler, oyun oynamalar falan gırla bende. Cd Project'in elinden çıkmış bir bilim kurgu oyunu benim için nirvana olacaktır. Daha oyunun ismi cismi hiçbir şeyi olmamasına rağmen çok heyecanlanıyorum düşününce. :/Aynen onu sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kardeşim meraklı ya, yeni çıkmış herhalde çıktığı gibi tabletine kurmuş ama renksiz modellemeler var onda sadece, benim telde çalıştı. Dedim bi el atayım yanlışlıkla 10 kill aldık :TT Gerç önceden de Çince versiyonunu oynayıp hoşaf etmiştim.
En iyi 2 oyunu oynamışım Ancak Uncharted fanı olarak 2. ve 4. oyunlarının daha tepede olması gerektiğini düşünüyorum. Ve The last of us ile witcher 3 de yer değiştirebilir bencehttp://www.gameinformer.com/b/featu...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Tüm zamanların en iyi 300 oyununu listelemişler. 1. sıradaki oyun ise hiç şaşırtmadı beni.
Aynı şekilde God of War da daha tepelerde olabilirmiş.En iyi 2 oyunu oynamışım Ancak Uncharted fanı olarak 2. ve 4. oyunlarının daha tepede olması gerektiğini düşünüyorum. Ve The last of us ile witcher 3 de yer değiştirebilir bence