Orijinal. Oyunun orijinal ise update yap gelir.Orinal mi yoksa fan yapımı mı.Bu oyunu bayadır görüyorum ama bakmak nasip olmadı.Bu arada mass effect 2 yi bitimek üzereyim.3 te 2 hafta falan sürse beni mayısa kadar atacak oyun lazım.
Orijinal. Oyunun orijinal ise update yap gelir.Orinal mi yoksa fan yapımı mı.Bu oyunu bayadır görüyorum ama bakmak nasip olmadı.Bu arada mass effect 2 yi bitimek üzereyim.3 te 2 hafta falan sürse beni mayısa kadar atacak oyun lazım.
oyun yok bende.Daha nedir ne değildir diye bile bakmadım buna.Öyle ortacağ teması falan diye duydum.Orijinal. Oyunun orijinal ise update yap gelir.
Oyun aşırı gerçekçi. Cidden güzel oyun. Alışmak zor oluyor biraz. Türkçe de geldi daha nolsun.oyun yok bende.Daha nedir ne değildir diye bile bakmadım buna.Öyle ortacağ teması falan diye duydum.
Bi bakayım o halde.Sen oynadıysan bir iki bir şey yaz da fikir oluşsun.Oyun aşırı gerçekçi. Cidden güzel oyun. Alışmak zor oluyor biraz. Türkçe de geldi daha nolsun.
Bende daha başlardayım. Ne tesadüf bende ME2 oynuyordumBi bakayım o halde.Sen oynadıysan bir iki bir şey yaz da fikir oluşsun.
Me2 fena sardı ya.Alayına isyan isyan modundayım.Spectreliği kabul etmeyip konseye yallah çekiyorum falan.Cerberusada tepiği koycam yakında.Bende daha başlardayım. Ne tesadüf bende ME2 oynuyordum
Ben ayranım dökülmesin modunda alttan alttan kuyularını kaziyorum. İlk fırsatta hepsini deşicem.Me2 fena sardı ya.Alayına isyan isyan modundayım.Spectreliği kabul etmeyip konseye yallah çekiyorum falan.Cerberusada tepiği koycam yakında.
Dedik sana efsanedir diye.Me2 fena sardı ya.Alayına isyan isyan modundayım.Spectreliği kabul etmeyip konseye yallah çekiyorum falan.Cerberusada tepiği koycam yakında.
Ben tek siz hepiniz modunda oynuyorum genelde bu tip oyunları.Zor olması çok daha içine sokuyor beni oyunun.Ben ayranım dökülmesin modunda alttan alttan kuyularını kaziyorum. İlk fırsatta hepsini deşicem.
Öyle pek efsane diyebileceğim bir oyun değil ama Tw3 den daha çok sardı beni.Dedik sana efsanedir diye.
Zevksizsin la sen. :S Nitian'a soralım bir de.Öyle pek efsane diyebileceğim bir oyun değil ama Tw3 den daha çok sardı beni.